Quantcast

Film+ oficiálně v paketu UPC Direct

| Tisk

logoSpolečnost UPC Česká republika, a. s. (dále jen UPC nebo společnost) oznamuje, že s okamžitou účinností zařazuje do vysílání digitální satelitní televize UPC Direct filmový TV kanál Film +. Nový televizní kanál přichází s nabídkou filmů nejrůznějších žánrů pro celou rodinu. Vysílá sedm dní v týdnu, 24 hodin denně. Jedná se o plnou českou verzi. TV kanál Film + nabídne přes 3000 amerických, anglických, německých, italských, francouzských, českých a maďarských filmů za rok, a to v denních premiérách.

Věřím, že s novým filmovým kanálem budou naši diváci více než spokojeni,“ vítá start TV kanálu Film + generální ředitel UPC Václav Bartoň. „Jde o diváckou lahůdku, ze které si vybere skutečně každý. Film + opět výrazným způsobem zkvalitňuje naši satelitní digitální televizi a divák přitom navíc nezaplatí ani korunu,“ dodává Václav Bartoň.

Skladbu filmů jsme plně přizpůsobili českému divákovi a Film+ se bude snažit nabídnout především takové filmy, které nebyly dosud v ČR promítány, nebo promítány jen velmi málo“. „Máme přístup k filmové knihovně vysoké hodnoty, která obsahuje populární programy od světových filmových studií a distributorů jakými jsou Warner, Paramount, Disney, Fox, Universal, MGM či BBC,“ slibuje Tamás Kökény, generální ředitel společnosti IKOCable, která Film+ provozuje a dále upozorňuje: „UPC je pro nás významným partnerem a my uděláme vše pro to, abychom na českém trhu uspěli.“ Na otázku, jaké typy filmů nový televizní kanál nabídne, odpovídá, že téměř všechny typy: od akčních přes komedie, detektivky, sci-fi, thrillery, dramata, filmy pro děti a rodinné filmy až po hudební filmy. Nebudou chybět a ni koncerty a seriály.

Diváci se setkají s herci a herečkami, jako jsou Jean-Claude Van Damme, Jackie Chan, Jet Li, Dolph Lundgren, Vin Diesel, Jean Reno, Chuck Norris, Marc Dacascos, Kevin Spacey, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Keanu Reeves, Denzel Washington, Harrison Ford, Rooger Moore, Tony Curtis, Peter Falk,, Sandra Bullock, René Zeelweger, Kim Basinger, Michael Keaton, Richard Chamberlain a Glenn Close, Peter Sellers, skupina Monty Python, Burt Reynolds, Kathleen Turner, Eric Idle, Robert Wuhl, Dina Meyer, Ice-T, Kris Kristofferson, Cheryl Ladd, Michael Paré, Chad Lowe, Charlie Sheen, Ron Silver a další. F+ již vysílá v Maďarsku a Rumunsku a v obou zemích ho sleduje přes 2000 000 diváků.



V nabídce digitální televize UPC Direct tak už jde o desátý nový TV kanál v tomto roce. Česky nebo slovensky vysílá v nabídce UPC Direct už 27 TV kanálů. Digitální satelitní televize UPC Direct je bez výjimky dostupná na celém území ČR.

František Malina
ředitel PR a tiskový mluvčí
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články