Quantcast

Podrobnosti k HBO na kartách Gital

| Tisk

Satelitní platforma CS LINK provozující svoje vysílání ze satelitní pozice Astra 3A a Astra 1D, 23,5 stupňů východně přichází v těchto dnech s atraktivní nabídkou. Včera bylo na této platformě zahájeno vysílání největšího filmového kanálu na světě - HBO. Program je nabízen samostatně bez nutnosti pořídit si jinou nabídku placených programů. Program je dostupný na kartách společnosti GITAL a diváci jej budou moci od začátku prosince aktivovat během několika minut, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. O přesném zahájení předplatného bude firma včas informovat.

Pro příjem testovacího vysílání HBO do konce listopadu stačí naladit si frekvenci 11,992 GHz, polarizaci horizontální, SR (symbol rate) 27500 MSymb/s, FEC 3/4 a být majitelem karty GITAL.

HBO bude možno aktivovat diGITALkuponem v hodnotě 2.000 Kč (2.800 Sk) na dobu jednoho roku. Kupony s nominální hodnotou 2.000 Kč budou v prodejní síti koncem příštího týdne.

K zahájení vysílání připravila společnost GITAL speciální akci - 50% slevu na svoji přístupovou kartu a v předvánočním baličku nabízí roční předplatné HBO s kartou jen za 2499,-Kč (karta GITAL jen za 499,-Kč + roční předplatné HBO).



DiGITALpartneři a diGITALdealeři mohou kupony a balíček objednávat již nyní na e-mailové adrese obchod@gital.cz, maloobchodně v e-shopu na www.gital.cz .

Majitelé karet GITAL - diváci satelitní platformy CS LINK, která již v současnosti nabízí základní české programy (ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4 Sport, TV Prima) jen za registrační poplatek, zdarma další programy (TV NOE, ÓČKO, TOP TV) a placené programy CS FILM a Galaxie sport, se mohou těšit i na další služby. Každý další měsíc přijde CS LINK a GITAL s dalším novým televizním programem.

redakce





Reklama




Vybrané články