Quantcast

Výzkum UPC: Nejoblíbenější moderátory má TV Nova

| Tisk

logo Již tradiční předvánoční výzkum společnosti UPC, mezinárodního provozovatele kabelového a satelitního televizního vysílání, vysokorychlostního internetu a telefonických služeb, který proběhl v listopadu až prosinci 2006, mimo jiné zjišťoval nejoblíbenější moderátorskou dvojici televizních zpráv a nejoblíbenějšího sportovního redaktora z řad pracovníků celoplošných televizních stanic ČT, Nova a Prima.

Nejoblíbenější dvojicí se suverénně stali Lucie Borhyová a Ray Koranteng z TV Nova (36 % hlasů), s odstupem následováni páry Karel Vořísek - Markéta Fialová, TV Nova (14 % hlasů), Jolana Voldánová - Bohumil Klepetko, ČT (13 % hlasů) a Pavel Dumbrovský - Pavla Charvátová, TV Nova (12 % hlasů).

Nejoblíbenější moderátorskou dvojicí TV Prima pak jsou Světlana Zárubová a Petr Tichý (4 % hlasů).

Mezi sportovními redaktory se na prvním místě umístil Pavel Poulíček z TV Nova (21 % hlasů), před Petrem Vichnarem a Jaromírem Bosákem z ČT (oba shodně 14 % hlasů) a Václavem Tittelbachem (13 % hlasů). Muži přitom jednoznačně preferovali Jaromíra Bosáka (21% hlasů), zatímco ženy Pavla Poulíčka (30 % hlasů).



Průzkum byl proveden metodami face to face a on-line panel při dodržení pravidel reprezentativnosti z hlediska pohlaví, věku a trvalého bydliště.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články