Quantcast

UPC opět rozšiřuje nabídku své kabelové televize - tentokrát o AXN

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že s účinností od 21. března rozšiřuje nabídku své kabelové televize o televizní kanál AXN. TV kanál AXN se soustřeďuje na akční a dobrodružné pořady určené především mladším dospělým divákům. V jeho programu lze v široké míře nalézt velkofilmy, nejúspěšnější akční seriály a reality show i sportovní události alternativního charakteru. AXN vysílá v českém jazyce, 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. V České republice je distribuován společností HBO, kterou diváci znají jako producenta filmových kanálů HBO, HBO2, Cinemax, Cinemax2 a dokumentárního programu Spektrum.

AXN je po MGM Channel dalším významným televizním kanálem, který během krátké doby obohatil TV obrazovky našich zákazníků, a to bez navýšení ceny“, komentuje jeho zařazení do nabídky UPC generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: "diváci kabelové televize se mimo jiné mohou jako jediní těšit na sledování třetí řady populárního seriálu Ztraceni (Lost) a na nový, ve světě rovněž velmi oblíbený seriál Jericho.“

Značka AXN je zárukou programu plného vzrušení, napětí a adrenalinu. Jsem si jist, že zákazníci kabelové televize UPC ocení jeho kvality“, přidává se ředitel HBO Ondřej Zach.



Televizní kanál AXN zařazuje UPC ve své kabelové televizi do nabídky Klasik. Jde o rozšíření nabídky, což znamená, že nebude vyřazen jiný, již vysílaný program. Zákazníci kabelové televize UPC v Praze, Ostravě, Brně, Liberci, Jablonci nad Nisou, Hradci Králové, Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem si mohou AXN naladit okamžitě, a to v pásmu VHF III. V ostatních městech, kde UPC provozuje kabelovou televizi, bude AXN nasazován postupně, během následujících dní. Předplatitelé digitální satelitní televize UPC Direct mohou AXN sledovat již několik let. V nabídce kabelové televize Karneval, nového člena skupiny UPC v České republice, je TV kanál AXN rovněž zařazen.

František Malina
ředitel PR a tiskový mluvčí





Reklama




Vybrané články