Quantcast

Astra2Connect má 50 tisíc uživatelů

| Tisk

logo Satelitní broadbandovou službu Astra2Connect nyní využívá více než 50 tisíc klientů. Jde o nový milník v úspěšném vývoji služby. Satelitní operátor SES Astra, který službu nabízí, také představil nový balíček služeb, který významně zvýší rychlost - download se zvýší až na 4.096 kbit/s a upload bude pracovat v rychlosti až 360 kbit/s.

Rozšířená nabídka operátora umožňuje zákazníkům vybrat si z různých balíčků služeb, který splní jejich požadavky na na rychlý přístup k internetu a vysoce kvalitní telefonní hovory přes internet (VoIP).

Rozšířené služby ASTRA2Connect zahrnují balíčky s rychlostí stahování v rozmezí od 256 kbit/s do 4.096 kbit/s, a umožňuje koncovým uživatelům připojení k internetu zdarma stáhnout objemy bez časového omezení. Nová služba také nabízí omezený objem stažení dat s rozsahem 2 až 4 GB za měsíc, a specializovanou obchodní nabídku se zvýšením uploadu až na 360 kbit/s a moderní VoIP připojení pro podniky.

Služba Astra2Connect odstartovala začátkem roku 2007 a nabízí vysoce spolehlivé a rychlé připojení k internetu zejména v oblastech s žádným nebo omezeným terestrickým širokopásmovým internetem. Zákazník pro Astra2Connect potřebuje modem a satelitní parabolu a také samoinstalační sadu.



Astra2Connect je nabízena ve 14 zemích napříč Evropou - včetně České republiky a Slovenska, kde jej nabízí společnost Towercom. Úspěch služby v Evropě umožnil její další expanzi. Astra2Connect bude nabízena v deseti zemích střední a východní Afriky.

Službu Astra2Connect nabízí Astra prostřednictvím velkoobchodníků a poskytovatelů internetových služeb.

redakce





Reklama




Vybrané články