Quantcast

Digi TV: Konec šíření HBO, HBO2, HBO Comedy a Cinemax

| Tisk

logo Společnost Digi Czech republic, s.r.o., poskytovatel satelitní placené televize Digi TV na území České republiky, mění programovou nabídku. Od úterý 11.1.2011 přestane poskytovat prémiové filmové kanály společnosti HBO Česká republika - HBO, HBO2, HBO Comedy a Cinemax. Změna spočívající v ukončení šíření je zatím ohlášena jen pro Českou republiku.

Na oficiálních stránkách cz.digi.tv se již objevila informace i důvody o zastavení redistribuce kanálů HBO a Cinemax na území České republiky:

"s politováním Vám oznamujeme, že dne 11. ledna 2011 dojde v rámci platformy DIGI TV na území České republiky k ukončení redistribuce programů HBO, HBO2, HBO Comedy a Cinemax. Důvodem pro tuto změnu jsou neakceptovatelné finanční požadavky ze strany poskytovatele licence, které by poškodili naši společnost a zejména Vás, naše zákazníky, nepřijatelným navýšením koncové ceny."

"Věříme, že pochopíte náš krok a zachováte nám svoji přízeň.
Klienti dotčení touto změnou budou o změnách samozřejmě vyrozuměni dopisem.


Pokud by v budoucnu mělo dojit k dohodě o znovuzahájení retransmise těchto kanálů, bude příslušný balíček klientům dle údajů v naší databázi opět reaktivován
."

Kanály HBO a Cinemax jsou od počátku součástí nabídky Digi TV jako prémiové kanály. Po vyřazení těchto stanic bude platforma na území České republiky poskytovat pouze základní balíček s 52 programy za stále nezměněnou cenu.

redakce





Reklama




Vybrané články