Quantcast

Digi TV: Nat Geo Wild s českou audio stopou

| Tisk

logo Dokumentární kanál Nat Geo Wild (National Geographic Channel Wild) byl obohacen o českou audio stopu. Společnost RCS/RDS provozující mezinárodní platformu Digi TV, připojila nový audio track k Nat Geo WIld Europe vysílaný na satelitu Thor 6 (0,8 st. západně).

Kanál Nat Geo Wild původně vysílal pořady lokalizované formou českých DVB titulků. Na četná přání abonentů v České republice a na Slovensku začal nový obsah lokalizovat formou dabingu, takže připojení české audio stopy se stalo prakticky nutností. Na české audio stopě je proto možné většinou slyšet původní anglický zvuk, některé pořady jsou již nadabovány do češtiny. Podobně na český dabing migruje i hlavní kanál National Geographic Channel.

technické parametry:

logo satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,900 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 5/6


norma: DVB-S
modulace: QPSK
service ID: 3490
video PID: 4046
audio PIDy: 4064 česky, 4047 anglicky
DVB titulky: česky, chorvatsky, rumunsky, srbsky

Nat Geo Wild se zaměřuje na svět přírody, na přírodní živly a na budoucnost naší planety. Dokumentární stanice se také věnuje divokým zvířatům, odhaluje pozadí dramatických přírodních jevů a úkazů a přibližuje dopady změn klimatu na světové ekosystémy. Kanál Nat Geo Wild vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

redakce





Reklama




Vybrané články