Quantcast

MTVN HD se mění na MTV Live HD. Změny čekají i další kanály MTV

| Tisk

Společnost MTV Networks provede k 1.7.2011 významné změny u všech svých kanálů pod značkou MTV. Hudební televize MTVN HD bude přejmenována na MTV Live HD a tématické hudební stanice MTV změní svá loga. Všechny změny jsou naplánovány k 1. červenci 2011. S novými logotypy kanálů MTV se může čtenář a divák stanic setkat v propagačních materiálech již od 1.6.2011.

Zásadní změnu čeká televizi MTVN HD. Za měsíc bude stanice rebrandována na MTV Live HD. Stanice bude nadále přinášet v HD rozlišení hudbu, včetně hudebních festivalů, koncertů a dokumentárních filmů. Změna názvu přichází v době, kdy původní označení MTVN HD postupně postrádalo původní smysl. MTVN HD (MTV Nickelodeon HD) byl původně projektem, který vysílal videoklipy a také bloky pořadů dětské televize Nickelodeon ve vysokém rozlišení. Nickelodeon HD zahájil vysílání jako samostatný kanál a od podzimu letošního roku bude nabízen také na českém a slovenském trhu.


obrázek

Obrázek - Logo kanálu MTV Live HD

MTV Networks zároveň provede změny také u televizních SD stanic MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks a MTV Music do jednotného designu. Od července budou vysílat s novou grafikou, která zahrnuje loga MTV s poměrem stran 16:9, zvýší se jejich funkčnost na všech nových a vznikajících platformách. Nový vzhled pomůže vytvořit bezprostřední intimitu mezi obsahem značky a zlepší komunikaci s diváky.


obrázek

Obrázek - Logo kanálu MTV Hits


obrázek

Obrázek - Logo kanálu MTV Rocks


obrázek

Obrázek - Logo kanálu MTV Dance




obrázek

Obrázek - Logo kanálu MTV Music


obrázek

Obrázek - Inovované logo MTV

Z původního loga MTV je odstřižena dolní část - tedy včetně titulku MUSIC TELEVISION. Hlavní kanál MTV již dávno není čistě hudební televizí a úprava logotypů je jen reakcí na změny v MTV, které byly odstartovány v USA a postupně přicházejí na ostatní trhy.

redakce





Reklama




Vybrané články