Quantcast

CS Link ukončí poskytování programů a la carte

| Tisk

logo Společnost Media Vision, provozovatel satelitní služby pod značkou CS Link , přichystala dvě poměrně zásadní změny ve své placené televizi, které budou platit od 1.1.2012.

V první den nového roku 2012 bude ukončeno poskytování programů systémem a la carte - tedy možností předplacení jednotlivých programů. Skončí tak možnost abonence vybraného programu podle požadavku zákazníka. O ukončení a la carte rozhodl nový majitel CS Linku, lucemburská mediální skupina M77 Group. Právě a la carte byl konkurenční výhodou před ostatními poskytovateli placené televize, zejména se tím lišil od (dříve) konkurenčního Skylinku.

A la carte u CS Linku končí na obou systémech podmíněného přístupu - tedy CryptoWorks (CAID 0D0F) a Irdeto (CAID 0666).



Pro stávající předplatitele se nic nemění, dokud neskoční období, na které byl program předplacen. CS Link doporučuje klientů s abonencí jednotlivých programů přejít na balíček Mých 6, kde si mohou klienti sestavit balíček oblíbených šesti programů z hlavního balíčku Total, případně stanic Filmbox.

Druhá změna se týká zmíněného balíčku Mých 6. Od 1.1.2012 lze změny v balíčku provádět nadále bezplatně v zákaznické zóně. Od ledna nebude možné o změnu programů v Mých 6 požádat na zákaznické lince. Změna byla přijata s cílem zefektivnit využívání zákaznické linky, kde by se měly řešit zejména problémy s příjmem, případně objednávky dalších služeb.

redakce





Reklama




Vybrané články