Quantcast

TV Nova spouští svůj pátý kanál - TV Fanda

| Tisk

logo Společnost CET 21, provozovatel kanálů Nova, Nova Cinema, Nova Sport a česko slovenské verze MTV, v sobotu 14. července 2012 spustí svůj pátý kanál. Stanice s názvem FANDA bude programově zaměřena primárně na mužské publikum. Vysílat bude 18-20 hodin denně a jeho program budou tvořit filmy, seriály, sport, fighting, dokumenty a erotické seriály.

Televizní stanice FANDA je nejnovějším přírůstkem do rodiny kanálů skupiny Nova. Jeho vysílání bude spuštěno v sobotu 14. července 2012 v 16:00 válečným filmem Rudý baron. Od 20:00 se pak diváci mohou těšit na český thriller Kajínek. Primetime prvního vysílacího dne bude dále patřit přímému přenosu boxerského duelu mezi Davidem Hayem a Dereckem Chisorou o titul mistra světa WBO v supertěžké váze.

V rámci naší multikanálové strategie jsme se v tuto chvíli rozhodli spustit mužsky orientovaný kanál s ohledem na zvyšující se poptávku po takto profilovaném obsahu. Cítíme tak divácký potenciál i potenciál uspokojit inzerenty, kteří tak budou moct lépe cílit své kampaně,“ říká Jan Andruško, generální ředitel TV Nova.


obrázek

Letní programové schéma TV Fanda

V programu se zaměříme na premiérové seriály, filmy a sport, včetně v České republice neprávem opomíjeného fightingu jako je například box nebo wrestling. Divákům přineseme také unikátní dokumenty a v neposlední řadě také erotický obsah. V této souvislosti bych rád zmínil náš původní pořad RedNews, tedy nahé zprávy, které budeme vysílat každý všední den ve 22:00,“ dodává k programu Marek Kindernay, ředitel kanálů FANDA a Nova Sport.

Současně s novým kanálem bude v rámci internetového portfolia spuštěn také portál FANDA.tv, na kterém návštěvníci kromě programu a informací o FANDOVI najdou také magazín se zajímavými reportážemi, videi, fotografiemi a krásnými ženami. Čtenáři na portálu najdou články na témata: Tech & Cars, Fight & Gym, Sport, Military a Zajímavosti. Svou kategorii budou mít na FANDA.tv i RedNews. FANDU diváci najdou také na facebooku (facebook.com/FANDAtv).


obrázek

FANDA bude volně dostupný na satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi v rámci základní programové nabídky. Od počátku bude dostupný v sítích Skylink, CS Link a T-Mobile Televize. Dále bude zařazen i do nabídky Digi TV.

Letní program na FANDOVI

V letním programovém schématu diváci najdou například premiérové řady seriálů 24 hodin (sedmá řada), Kriminálka New York (pátá řada), na obrazovky se vrátí také kultovní seriál South Park. Z dalších seriálových hitů se na FANDOVI během léta představí scifi seriál Hvězdná brána: Atlantida a akční seriály Útěk z vězení a Kobra 11.



Na konci července na obrazovkách FANDY odstartuje Gambrinus liga, každý večer mohou diváci sledovat atraktivní bojové sporty, z dalších sportů je čeká Moto GP, UEFA Europa League, ATP Tour nebo European Poker Tour.


obrázek

Z filmových titulů FANDA během léta odvysílá kromě českého thrilleru Kajínek například také filmy jako Zachraňte vojína Ryana, Takoví normální zabijáci, Klub rváčů nebo Hartova válka.

Unikátní dokumentární tvorbu zastoupí například seriály Letecké katastrofy, Tunningové války, kdy mezi sebou během 24 hodin soupeří dva týmy automechaniků, Smrtící válečníci, kdy se proti sobě v boji na život a na smrt postaví dva nesourodí rivalové, nebo Megatransporty, které divákům předvedou, jak se stěhuje celý dům, deset jachet najednou nebo jiné neobvyklé náklady.

Také erotické pořady mohou diváci sledovat každý všední den, původní tvorbu zastupují krátké „nahé zprávy“ RedNews, ze zahraniční tvorby to budou seriály Sexy kočky v akci, Hotel Lolitas nebo Playboy.

redakce





Reklama




Vybrané články