Quantcast

Fashion TV CZ/SK přerušil vysílání na satelitu Astra 3B

| Tisk

logo Česko-slovenská verze francouzského módního kanálu Fashion TV přerušila dnes ve 12:00 hodin svoji distribuci na satelitu Astra 3B (23,5°E). Tento signál mohli přijímat nejenom diváci satelitních služeb CS Link a Skylink ale i všichni satelitní diváci, kteří sledují vysílání z pozice 23,5 st. východně. Důvodem vypnutí distribuce je nezaplacení poplatků za satelitní kapacitu společnosti Towercom.

"Z dôvodu neplnenia zmluvných povinností zo strany spoločnosti FashionTV, a.s. – držiteľa licencie pre vysielanie programovej služby FashionTV, bolo dňa 21.12.2012 o 12:00 hod. prerušené poskytovanie Služby – Šírenia programovej služby FashionTV v digitálnom satelitnom multiplexe," uvedl k vypnutí módního kanálu Fashion TV Czech republic & Slovakia Michal Šuran, marketingový manažer společnosti Towercom, která distribuci Fashion TV CZ+SK na satelit zajišťovala.

"Keď si splní vyššie uvedený vysielateľ svoje povinnosti, spoločnosť Towercom, a.s. je pripravená službu opäť obnoviť," dodává.

Fashion TV odstartoval v roce 1997 jako první digitální kanál zaměřený na módu a životní styl. S rozšiřováním digitálního vysílání a rostoucích požadavků jednotlivých trhů vznikla řada lokalizovaných verzí. Od března 2009 je proto v provozu verze pro český a slovenský trh FashionTV Czech and Slovak.



Fashion TV CZ+SK vysílá pořady o módě a životním stylu - módní přehlídky, informace ze světa modelingu, showbyznysu. Vysílání je zaměřeno na diváky starší 17ti let se zájmem o módu a životní styl.

Vysílání česko-slovenské verze Fashion TV bylo umístěno v multiplexu satelitu Astra 3B, na kmitočtu 11,895 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Vysílání bylo šířeno nekódovaně ( FTA).

redakce





Reklama




Vybrané články