Quantcast

nc+ představila balíčky a ceny. V nabídce 50 HD programů

| Tisk

logo Na polském trhu se dnes představila nová satelitní placená televize s názvem nc+, která vznikla fúzí N s CYFRA+. Služba přinese to nejlepší z původních satelitních služeb. Operátor bude od počátku nabízet 50 stanic v HD rozlišení.

Termín startu platforma nc+ nebyl vybrán náhodně. Právě před 18 lety zahájila vysílání CANAL+ v Polsku. "Jsme přesvědčeni, že krajina se změní, určíme nové standardy," řekl CEO nc+ Julien Varley.

nc+ nabídne dva základní balíčky COMFORT+ a UNIVERSE+ a také 4 prémiové balíčky - CANAL+ Silver, CANAL+ Gold, CANAL+ Platinum a All Inclusive+.

CONFORT+ bude poskytován za 39 zlotých měsíčně. V nabídce bude 70 programů, včetně 17 HD stanic (včetně National Geographic Channel HD)

UNIVERSE+ za cenu 59 zlotých měsíčně nabídne 108 kanálů, včetně 34 v HD rozlišení (až dva měsíce příjmu* programů CANAL+ Family HD a CANAL+ Family2 HD)

CANAL+ Silver bude za 79 zlotých měsíčně s nabídkou 110 programů, z toho 36 v HD rozlišení (CANAL+, CANAL+ Sport HD, CANAL+ FIlm HD a CANAL+ Film2 HD až 2 měsíce jako dárek*)

CANAL+ GOLD za cenu 99 zlotých měsíčně bude nabízet 112 stanic, z toho 38 v HD kvalitě, netVOD+, Seriale+ (až 2 měsíce CANAL+ a CANAL+ Sport HD jako dárek*)


obrázek

Balíček CANAL+ Platinum bude stát 119 zlotých měsíčně. Za tuto cenu divák dostane 114 programů, 40 v HD rozlišení, CANAL+ VOD, Seriale+, TVP Prapremiery, nc+ GO.

Nejvyšší balíček All Inclusive+ bude stát 199 zlotých měsíčně a přinese 130 program, z toho 50 v HD, HBO HD, Cinemax HD, Filmbox HD, Hustler HD, Blue Hustler, Redlight HD, Daring"TV, všechny VOD+, Multiroom v ceně.

* Kanály: Canal+ Family, Canal+ Family 2, Canal+ Film, Canal+ Film 2, Canal+ Sport, Canal+ jsou dostupné od 5.4.2013. Do 4.4.2013 budou v nabídce stanice CANAL+ GOL, CANAL+ Film, CANAL+ 3D, CANAL+ Sport, CANAL+.

COMFORT+, UNIVERSE+, CANAL+ SILVER, CANAL+ GOLD, CANAL+ PLATINUM a ALL INCLUSIVE+ je šest balíčků, které definují tvář zábavy v Polsku. Již základní balíček obsahuje 17 HD programů, dostupnost přijímače s PVR funkcí za konkurenceschopnou cenu od 39 zlotých měsíčně. COMFORT+ je balíček, který obsahuje 70 stanic, včetně všech nejúspěšnějších polských kanálů.

Další balíček UNIVERSE+ nabízí ještě více programů v HD rozlišení. Zákazník získá 108 programů, z toho je 34 ve vysokém rozlišení. I v tomto segmentu je to bezkonkurenční nabídka za 59 zlotých měsíčně.

CANAL+ SILVER přináší emoce pro celou rodiny, s nabídkou hollywoodské produkce a také nejlepší sportovní přenosy. V nabídce jsou programy CANAL+ Family HD a CANAL+ Family2 HD. 110 programů, včetně 36 v HD rozlišení je pestrou nabídkou pro nejmenší děti, mládež a dospělé. Stříbrný balíček je za 79 zlotých/m.

Zlatý balíček (CANAL+ GOLD) nabízí až 4 programy z rodiny CANAL+. Pro milovníky kina jsou v nabídce dva filmové kanály CANAL+ FILM a CANAL+ FILM2. Každý, kdo se rozhodne pro zlatý paket bude mít přístup k VOD+ - virtuální videotéce, včetně Seriale+ s nejoblíbenějšími epizodami seriálů z celého světa, několik dní po premiéře. Kromě toho je možné balíček rozšířit o kanály HBO (HBO HD, HBO2 HD, HBO Comedy HD) a HBO OD - tedy vybrané filmy na vyžádání. CANAL+ FOLD začíná od ceny 99 zlotých měsíčně.



CANAL+ PLATINUM je balíček pro sportovní fanoušky. Nabízí Ligu mistrů UEFA, Evropskou Ligu UEFA, španělskou, italskou, francouzskou, anglickou a polskou ligu. Vedle toho i NBA, bojová umění a všechny hlavní sportovní události. nc+ obsahuje plnou nabídku šesti kanálů CANAL+ a možnost dokoupení programů HBO: Dále může zákazník využívat VOD+. Celkem 114 programů, z toho 40 v HD za 119 zlotých.

Všechno v jednom paketu je kompletní programová nabídka za jednu cenu. Balíček obsahuje 130 kanálů, z toho 50 v HD kvalitě: HBO, Paket 5 kanálů Filmbox, History HD a Sundance HD, 2 kanály Cinemax, nabídku Redlight HD (4 kanály pro dospělé), knihovnu VOD+ a přístup k netVOD+. Balíček stojí 199 zlotých měsíčně.

Platforma nc+ využívá kapacity na satelitech Eutelsat Hot Bird (13°E). Nabídka je kryptována systémem Mediaguard a Conax.

podle satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články