Quantcast

Magio TV a Magio Sat zařadí 6 sportovních kanálů, s přenosy Premier League

| Tisk

Společnost Slovak Telekom zařadí do své nabídky nové sportovní kanály, které rozšíří nabídku platforem Magio TV a Magio Sat. Sportovní stanice budou dostupné automaticky a zdarma pro všechny nové a stávající zákazníky Magia a to do konce roku 2013. Informoval dnes o tom Slovak Telekom.

Slovak Telekom bude exkluzivně na Slovensku poskytovat novou sportovní stanici Slovak Sport TV, která se již dnes stane součástí platforem Magio TV a Magio Sat. Firma zároveň zařadí do své nabídky i první kanál Slovak Sport TV.

Diváci se mohou těšit na následující:

* Slovak Sport TV: jeden vybraný přímý přenos z každého kola Premier League, přenosy z NHL, volejbalu

* Slovak Sport TV2: 5 přímých přenosů z každého kola Premier League, argentinská a belgická liga, WTA, ATP, nPower Championship

Součástí budou také nejlepší momenty zápasů, reprízy a diskuse ve studiu. V televizi Slovak Sport TV budou působit známí komentátoři jako Slavo Jurko a Viktor Blažek a na pozici ředitele sportu již nastoupil Peter Hollý.

Nový kanál Slovak Sport TV2 získal práva na anglickou fotbalovou Premier League na tři sezóny - tedy 2013/14, 2014/15 a 2015/16.

DIGI Sport v sítích Magio TV a Magio Sat

Další sportovní novinky přicházejí do sítí Telekom ve spolupráci s DIGI Slovakia. První z nich bude DIGI Sport. Tato stanice se objeví v platformách Magio TV a Magio Sat.

Druhou novinkou bude zbrusu nový sportovní kanál DIGI Sport 2, který se bude vysílat jen na území Slovenska. Tato stanice bude také v rastrech Magio TV a Magio Sat.

Digi Sport bude i nadále přinášet atraktivní sportovní obsah - například Corgoň ligu, nejvyšší italskou fotbalovou soutěž Serie A, francouzskou fotbalovou Ligue 1 či španělský pohár Copa del Rey, italský pohár Coppa Italia, brazilskou ligu, švédskou hokejovou Elitserien, holejovou European Trophy či házenou Ligu mistrů EHF mužů a žen.

Digi Sport 2 bude přinášet také exkluzivní přímý přenos Ligy mistrů UEFA v úterý a další přenos ve středu. Nebudou chybět ani 10 minutové sestřihy ze všech západů hracího dne, které budou následovat hned po skončení Studia Ligy mistrů.

Vůbec poprvé v historii budou moci diváci na Slovensku sledovat i všechny ostatní utkání daného kola - v premiéře a v plném rozsahu ze záznamu.

Další dvě sportovní programové novinky se jmenují DIGI Liga Majstrov 1 a DIGI Liga Majstrov 2. Obě stanice budou každý úterý vysílat jeden exkluzivní přímý přenos a každou středu další exkluzivní přímý přenos zápasů fotbalové Ligy mistrů.

Abonenti Magia tak budou mít možnost sledovat v přímém přenosu až tři utkání z Ligy mistrů a další ze záznamu.

Sportovní stanice v Magio TV Go/Go Plus

Slovak Telekom přinese všech 6 sportovních stanic i v mobilní verzi aplikace Magio TV Go/Go Plus pro tablety, smartphony a PC. Na Slovensku bude Slovak Telekom jediným a exkluzivním vysílatelem těchto sportovních stanic na mobilních a internetových platformách.



Všechny sportovní stanice budou v programovém rastru Magio TV (optika, metalika) dostupné i v HD rozlišení jako součást prémiového balíčku HD Športový.

Slovak Sport TV2 a Digi Sport jsou v programovém rastru Magio TV a Magio Sat dostupné od dnešního dne a platforma Magio Sat přidala Slovak Sport TV1 do své nabídky dnes.

Nové sportovní kanály v rastru Magio TV a Magio Sat

ProgramMagio TVMagio SatTermín komerčního spuštěníVysílání
EPG pozice
Slovak Sport.TV 167565.8.201324h/7 dní
Slovak Sport.TV 268575.8.201324h/7 dní
DIGI Sport60545.8.201324h/7 dní
DIGI Sport 26155brzy18-24h/7 dní
DIGI Liga Majstrov 15858brzykaždý hrací den LM - útorý a středu
DIGI Liga Majstrov 25959brzykaždý hrací den LM - útorý a středu


redakce





Reklama




Vybrané články