Quantcast

freeSAT začne nabízet modul CI+ od firmy Neotion

| Tisk

logo Neotion, francouzská společnost působící v oblasti moderních technologií, která poskytuje novátorská řešení pro mezinárodní trh s digitálními televizory, s hrdostí oznamuje, že zákazníkům společnosti UPC DTH zpřístupní prostřednictvím místních distributorů první Modul podmíněného přístupu CI+ 1.3, který obsahuje měnitelné osobní profily. V kombinaci s kompatibilními televizemi tato nová flexibilní technologie umožní českým i slovenským zákazníkům společnosti UPC DTH sledovat programy FreeSAT bez doplňkového přijímače. Později bude tato služba zavedena i v Maďarsku. Uvedla dnes firma.

S využitím zkušeností společnosti Neotion změní společnost UPC DTH digitální prožitky svých zákazníků tím, že jim nabídne možnost přístupu k nové nenápadné technologii. Kompaktnější a ekologičtější modul CI+, který je v podstatě neviditelným bezkabelovým satelitním přijímačem, nebude v obývacích pokojích zákazníků vůbec vidět. Modul CI+ je velmi snadno ovladatelný nástroj, který se připojuje přímo do televize. Zákazníci propojí svou chytrou kartu freeSAT nebo UPC Direct v CI+ slotu své kompatibilní televize s externím satelitním přijímačem a je to... hotovo!

Zákazníci budou moci procházet svou programovou nabídku a ovládat svou televizi pouze jedním dálkovým ovladačem. Modul CI+ nabízí mnoho výhod včetně funkce osobního profilu, která umožňuje automatickou instalaci a výpis všech kanálů pro televize, které jsou kompatibilní s CI+ 1.3.

Tento modul vyžaduje televizor s DVB-S tunerem a slotem kompatibilním s CI+ (CI+ 1.2 nebo 1.3 a novější verze) a aktivní službu freeSAT nebo UPC Direct. Stejně jako u všech ostatních satelitních služeb je potřeba externí satelitní anténa.



Jsme rádi, že jako doplnění naší stávající produktové řady můžeme našim zákazníkům nabídnout tento nový modul CI+. Toto flexibilní zařízení jim umožní plně využívat našich služeb a rovněž využít balíčků se sníženou cenou, které poskytujeme zákazníkům, kteří si koupí vlastní přijímač a související vybavení," řekl Jim Helfgott, viceprezident oddělení marketingu a prodeje společnosti UPC DTH. „Protože jsme společnost orientovaná za zákazníka, naší prioritou je přicházet s novými nápady a inovacemi, které zlepšují prožitek zákazníka. K dosažení tohoto cíle bychom si nemohli představit lepšího partnera, než je společnost Neotion a její týmy," dodal.

Xavier Teil, Vedoucí předprodeje a ředitel podpory společnosti Neotion prohlásil: „Pro společnost Neotion a její týmy je skutečným úspěchem, že může představit svůj první modul CI+ 1.3 s uživatelským profilem na trzích společnosti UPC DTH."

redakce





Reklama




Vybrané články