Quantcast

Digi TV s Filmbox Extra a přístupem na videoportál Filmbox Live

| Tisk

logo Česká nabídka satelitní placené televize Digi TV se rozšířila o nový filmový kanál - Filmbox Extra. Operátor služby začal nabízet přístup na videoportál Filmbox Live.

Filmbox Extra je nový filmový kanál, který na satelitu Thor 6 nahradil původně šířený program Filmbox Plus. Filmbox Extra chce divákům nabízet premiéry hollywoodských blockbusterů, oceněné filmy z produkce světových kinematografií a nejlepší seriály.

Kanál Filmbox Extra je součástí balíčku Filmbox, který obsahuje programy - vedle Filmbox Extra také stanici Filmbox Family a Filmbox Plus. Balíček nabízí česká Digi TV za 60 Kč měsíčně jako prémiový volitelný balíček k základnímu souboru programů.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,900 GHz
polarizace: horizontální
SR: 28000
FEC: 5/6

logo ID: Filmbox Extra
service ID: 3440
video PID 4036


audio PID 4037
CA: Nagra MA (CAID 1802, 1880)

Do rodiny stanic FilmBox patří také FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, FightBox, DocuBox, FashionBox, EroX, hudební kanál 360 TuneBox a také nove stanice FilmBox Arthouse a Fast & Fun.

Provozovatel české nabídky Digi TV začal svým zákazníkům nabízet i přístup k portálu Filmbox Live. Jde o internetový videoportál, který nabází přístup ke stovkám filmů všech žánrů a televizním kanálům přes počítače, mobilní přístroje a chytré televizory. Službu provozuje společnost Filmbox International Ltd. Další informace o službě Filmbox Live naleznou zájemci na www.filmboxlive.com/cz.

DIGI TV přináší svým zákazníkům od 1.2.2014 možnost objednání služby Filmbox Live u jeho provozovatele za zvýhodněnou cenu 98 Kč měsíčně a pro zákazníky s doplňkovým balíčkem Filmbox Pak zcela ZDARMA.

redakce





Reklama




Vybrané články