Quantcast

Slovak Sport 1 od 26.2. v placené DVB-T Plustelka

| Tisk

logo Slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV 1 se v příštím týdnu objeví v digitální pozemní síti na Slovensku. Stanice se stane součástí placené televize Plustelka.

Slovak Sport 1 přináší exkluzivní přímé přenosy a záznamy z domácích sportů jako je basketbal, volejbal a házená, zápasy fotbalové a hokejové ligy, florbalu a hokejbalu. Stanice věnuje zvýšenou pozornost také automobilovým sportům, boxu, golfu a mnoha jiným.

Kanál Slovak Sport 1 vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu a zákazníkům placené sítě Plustelka bude dostupný od 26.2.2014.

logo "Ďalší športový kanál prinášajúci zápasy najprestížnejšej hokejovej ligy na svete NHL a jedinečné duely európskych futbalových líg Slovak Sport 3 rozšíril ponuku Voľnej telky na sklonku minulého roka v testovacom režime. Od tohto mesiaca prechádza Slovak Sport 3 do komerčnej prevádzky a s tým súvisí aj avizovaná zmena na kompresný štandard MPEG-4," dodává Michal Šuran, marketingový manažer společnosti Towerhome, která službu Plustelka provozuje.



Slovak Sport TV 1 bude po vstupu do Plustelky technicky dostupný pro více než 80 procent slovenských domácností bez měsíčních poplatků. Stanice se objeví ve 4. multiplexu. Pro sledování programu bude nutný DVB-T přijímač nebo televizor s podporou MPEG-4. Provozovatel doporučuje přijímač Zircon T3000HD a nebo bezkartové moduly Plustelka.

Plustelka je placená digitální terestrická platforma na Slovensku, která je dostupná pro více než 80 procent slovenských domácností.

redakce





Reklama




Vybrané články