Quantcast

Skylink uvádí Filmbox Live a snižuje cenu balíčku Mixbox

| Tisk

logo Česko-slovenská platforma Skylink spouští od 15. října novou službu Filmbox Live, která umožní všem zákazníkům balíčků Mixbox a Komplet získat zdarma přístup ke stovkám filmů a živému vysílání programů Filmbox, a to prostřednictvím počítačů, mobilních zařízení nebo chytrých televizorů. Služba Filmbox Live umožňuje sledovat filmy, seriály, plus živé vysílání programů Filmbox.

Přístupové údaje pro registraci na www.filmboxlive.cz si může každý uživatel balíčku Mixbox a Komplet vyzvednout v Zákaznické zóně Skylink, a to hned na hlavní stránce svého účtu.

V balíčku Mixbox současně došlo k úpravě počtu vysílaných programů a změně ceny z 243 Kč na 139 Kč měsíčně (u stávajících předplatitelů dojde k adekvátnímu prodloužení předplatného přepočtem z původní ceny). Balíček Mixbox se zúží o programy EroX HD, 360 TuneBox a FashionBox. Naopak erotický program EroXXX bude místo v SD vysílat v HD kvalitě. Balíček Mixbox bude nově čítat 6 programů, z čehož 4 budou v HD kvalitě. Ta nabízí až pětkrát ostřejší podívanou než standardní SD vysílání. Užijte si dokonalou ostrost obrazu a vychutnejte si úžasné detaily při sledování vašich oblíbených dokumentů a filmů!



Uživatelé balíčku o své programy ale nepřijdou, celé portfolio programů najdou online na Filmbox Live. Dokonce budou moct sledovat i některé programy, které doposud neměli v nabídce. Na Filmbox Live jsou, krom archivu stovky filmů, online vysílány programy Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Family, Filmbox Extra, Filmbox HD, Docubox HD, Fightbox HD, FashionBox HD, Fast&Fun Box HD, Filmbox Arthouse, 360 Tunebox.

Veškeré informace o nabídce naleznete zde.

PR M7 Group S.A.





Reklama




Vybrané články