Quantcast

Outdoor Channel HD míří do Skylinku a dalších sítí M7 Group

| Tisk

logo Mezinárodní televizní společnost AMC Networks International – Zone a společnost M7 Group, jeden z nejrychleji rostoucích mezinárodních poskytovatelů placeného televizního vysílání v Evropě, dnes oznámily zahájení vysílání stanice Outdoor Channel HD v České republice, na Slovensku, v Belgii a Nizozemsku, a to od 15. září 2015.

Tato dohoda znamená začátek nové, v pořadí druhé stopy stanice Outdoor Channel, která bude v počáteční fázi dostupná v Nizozemsku v rámci balíčku „Familie“ prostřednictvím CanalDigitaal, v Belgii v nabídce „Basic“ společnosti TV Vlaanderen a v České republice a na Slovensku jako součást balíčku „Kombi“ poskytovatele Skylink. Stanice bude vysílat z Astry 3, 23,5 stupňů východně.

plánované technické parametry - Outdoor Channel HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,914 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

logo Mike Moriarty, Managing Director, AMC Networks International – Zone, Central Europe a DMC, řekl o transakci: „Rozšíření stanice Outdoor Channel do tohoto regionu odráží jeho stále rostoucí oblíbenost a naše cíle oslovit stále větší počet diváků v oblasti Evropy, Středního Východu a Afriky. Partnerství se skupinou M7 nám umožní zprostředkovat pořady o přírodě do domácností, které budou moci sledovat nádherné scenérie a dobrodružné příběhy očima vyhlášených světových odborníků, zanícených nadšenců a známých osobností.“



Bill Wijdeveld, VP Business Development, M7 Group, dodává: „Máme velkou radost z dalšího rozšíření naší dlouholeté spolupráce s AMC Networks International a vítáme Outdoor Channel na palubu našeho satelitního vysílání. Přidání nového kanálu Outdoor Channel je výbornou zprávou pro naše předplatitele v zemích Beneluxu a střední a východní Evropy. Společnost M7 Group prostřednictvím služeb Platform Services poskytla společnosti AMC Networks International možnost využívat stejný satelitní signál pro bezpečný přenos vysílání třetích stran v celé Evropě, včetně kódování, nepřetržitého kvalitního monitoringu a technické podpory.“

Po zahájení vysílání bude nová stopa stanice Outdoor Channel vysílat výběr pořadů ze své knihovny včetně Bottom Feeders, což je fascinující dokumentární seriál o osudech profesionálních rybářů na Mississippi, Offroad Overhaul, v němž nadšení řidiči podniknou divokou terénní jízdu se svými předělanými offroady, a The Gunfather – seriál o rodině Tumoinarových, pravých Newyorčanech, kteří se přestěhovali do Montany a zařídili si obchod se zbraněmi. Další premiéry zahrnují Elite Tactical Unit, Buccaneer & Bones a Rapid Fire.

Outdoor Channel čerpá z největší knihovny televizních pořadů o přírodě a vysílá ohromující původní obsah v HD rozlišení, věnovaný outdoorovému životnímu stylu a ochraně životního prostředí, včetně rybaření, terénní autoturistiky, střelby a pobytu v divočině. Outdoor Channel je jedničkou pro fanoušky televizních pořadů o přírodě.

Ve Spojených státech Outdoor Channel vysílá pro 40 milionů domácností a nyní je k dispozici stále většímu počtu diváků v Evropě, oblasti Středního Východu a v Africe v podobě dvou samostatných stop přizpůsobených přáním zákazníků.

redakce





Reklama




Vybrané články