Quantcast

Novou Digi TV CZ technologicky zabezpečí Slovak Telekom

| Tisk

logo Přední česká satelitní televize DIGI CZ postupně investuje do Nové DIGI TV 300 miliónů Kč, které se projeví modernizací technologií a rozšířením programové nabídky. Novou DIGI TV pro DIGI CZ technologicky zabezpečí Slovak Telekom.

Technologie v pozadí satelitní služby Nová DIGI CZ bude pro DIGI CZ zabezpečovat Slovak Telekom. Nová služba bude spuštěna 1. října. “Hledali jsme partnera, který by mohl splnit naše vysoké technické požadavky na moderní, spolehlivou a kvalitní satelitní televizi, kterou ocení naši zákazníci. Ve Slovak Telekom jsme takového partnera našli,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI Czech Republic

Spolupráce se společností Slovak Telekom se týká akvizice, zpracování a vysílání televizního signálu na satelit a zabezpečení systému podmíněného přístupu. Slovak Telekom se kromě toho bude starat i o dodávky set-top boxů a jejich funkčnost. “Pro DIGI CZ jsme připravili End-to-End technologické řešení, které umožňuje plně využívat pokročilé vlastnosti satelitní platformy Digi Slovakia a Slovak Telekomu, při zachovaní plné programové a marketingové nezávislosti," řekl generální ředitel Digi Slovakia Marcel Šatánek.



Jsme rádi, že si společnost DIGI CZ pro svojí Novou Digi vybrala právě naše technické řešení. Potvrzuje to vysokou kvalitu našich služeb,” zkonstatoval Juraj Bóna, senior manažer pro produktový management a marketing Slovak Telekomu.

Slovak Telekom již testuje pro Novou Digi TV CZ řadu programů, které jsou speciálně určené pro potřeby českého trhu - mj. HD stanice jako ČT Sport HD, Nova HD či Prima HD.

redakce





Reklama




Vybrané články