Quantcast

Antik Sat: Satelitní televize pro všechny zájemce

| Tisk

logo Košický operátor Antik Telecom začal dnes poskytovat svoji satelitní placenou televizi pro všechny zájemce. Nejnižší balíček stojí již 89 centů měsíčně. Mobilní TV s archívem je k satelitu zdarma.

Platforma Antik Sat je od dnešního dne dostupná pro všechny zájemce na Slovensku. Tři programové balíčky na začátku provozu obsahují více než 70 programů a tyto balíčky hodlá provozovatel dále rozšiřovat.

Pro zájemce o slovenské a české stanice je k dispozici balíček "Pre začiatok" za cenu 89 centů měsíčně při ročním předplatným.

Rozšířený balík "Všetko čo potrebuješ" obsahuje nejoblíbenější slovenské a české stanice, dětské, sportovní, dokumentární a filmové programy za 10,90 eur měsíčně (při roční objednávce). Pro klienty Antiku, kteří doposud neměli přístup k digitální TV, je tento balíček poskytován zdarma. Až třetina programů v tomto balíčku je ve vysokém rozlišení (HDTV). Díky další volné kapacitě bude tento balíček dále rozšiřovaný o zajímavé kanály bez zvyšování poplatků.

Jednorázový instalační poplatek, který obsahuje set top box, satelitní anténu, kabeláž, dekódovací kartu a montáž stojí pro internetové klienty Antiku 119 eur. Klienti satelitní TV od Antiku získají zároveň aplikaci AntikTVGo s více než 50 programy, televizním archívem a přístupem do filmotéky Filmbox Live rovněž zdarma. Všechny služby Antiku jsou bez vázanosti.

HD přijímač je možné zakoupit za 74 eur a poskytuje HD programy a programového průvodce na 14 dní, možnost nahrávání a multimediální přehrávač. V nejbližším době bude v nabídce i nový hybridní přijímač Mini 2S s TV archívem, internetovými aplikacemi a dalšími kanály přes internet.

Satelitní platforma Antik Sat je poskytována z kapacit satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je zakódováno systémem Conax. Satelitní kapacitu a služby pro Antik Telecom poskytuje společnost Telekom Austria Group (TAG).



Balíčky Antik Sat:

Balík „Pre začiatok“ od 0,89 eur: STV1 HD, STV2 HD, Markíza HD, Joj HD, Dajto HD, Doma, Joj Plus, Wau, TA3, TV Lux, TV Noe, Kinosvet, Senzi TV, ČT1 HD, ČT2, ČT24

Balík „Všetko čo potrebuješ“ od 10,90 eur: STV1 HD, STV2 HD, Markíza HD, Dajto HD, Doma, Joj HD, Joj Plus, Wau, Joj Cinema, TA3, TV Lux, TV Noe, Disney Channel, Nickelodeon, Duck TV, Rick TV, Ocko, Fuel TV, CT1 HD, CT2 SD, CT24, Sport 1, Sport 2 HD, JimJam, Minimax, AMC, Film plus, Sundance Channel, Spektrum, Paprika, Spektrum Home, National Geographic, Nat Geo Wild, VH1, Film Europe SD, Auto Motor und Sport HD, Fashion TV HD, CS Film/Horror Film, Kinosvet, FilmBox HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, Fast and FunBox HD, FightBox HD, EroX, EroXXX HD, DocuBox HD, FilmBox ArtHouse, Fashion Box, 360 TuneBox, Senzi, Slagr TV, Travel Channel HD, Fine Living, DJazz HD, Brava HD, Dusk + ANTIKTVGO s archívem ZADARMO + Filmbox LIVE filmotéka ZADARMO

Balík „Filmový zážitok“ od 9,50 eur: HBO HD, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax HD, Cinemax 2 HD + HBO GO ZADARMO

redakce





Reklama




Vybrané články