Quantcast

Kampaň Digi TV CZ: Naslibovali ti super fotbal a tohle je všechno, co dávají?

| Tisk

logo Satelitní operátor DIGI CZ, provozovatel Nové DIGI TV, startuje marketingovou kampaň „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“ Kampaní oslovuje všechny fanoušky fotbalu, kteří chtějí v nové sezóně vidět nejlepší fotbalové soutěže vysílané exkluzivně už jen na Nové DIGI TV.

Konkrétně jde o anglickou Premier League, španělskou La Ligu a také o atraktivní 2. anglickou ligu Sky Bet Championship. DIGI CZ získala vysílací práva k těmto soutěžím na několik následujících let pro ČR i Slovensko.

Od začátku nové sezóny, která startuje již v polovině srpna, uvidí fanoušci na obrazovkách Nové DIGI TV nejprestižnější ligové soutěže světa s nejsilnějšími kluby a nejlepšími fotbalisty planety. Už teď mají fanoušci jistotu následujících tří sezon pro Premier League a nejméně dvou pro La Ligu. Nová DIGI TV si zajistila exkluzivní práva i na tři následující sezony na zápasy Sky Bet Championship. Více informací pro zájemce na www.superfotbaldigitv.cz.

Součástí kampaně „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“, kterou provází webová stránka www.superfotbaldigitv.cz , je také akční cenová nabídka programového balíčku SPORT Nové DIGI TV, s exkluzivními fotbalovými a dalšími sportovními soutěžemi. Balíček SPORT spolu se ZÁKLADNÍM balíčkem obsahuje 80 kanálů, z toho 17 sportovních, a včetně pronájmu set-top boxu pro příjem satelitního signálu stojí v rámci nynější cenové akce 497 Kč měsíčně. (ZÁKLADNÍ balíček 299 Kč + balíček SPORT za akční cenu 149 Kč + set-top box 49 Kč, celkem 497 Kč). Akce je časově omezená a platí pouze do 15. července 2016. V případě objednání Nové DIGI TV spolu s DSL pevným internetem zákazník získá satelitní televizi s exkluzivním sportovním obsahem a celkem 80 televizními kanály se slevou 200 Kč, tedy za pouhých 297 Kč měsíčně. Stávající zákazníci Nové DIGI TV, kteří balíček SPORT dosud nemají, si jej můžou v rámci této kampaně pořídit za 149 Kč měsíčně. Službu i sportovní balíček lze jednoduše objednat na webové stránce www.superfotbaldigitv.cz

Vedle exkluzivního fotbalového a sportovního obsahu, který jiné televize v ČR nemohou nabízet, lze na Nové DIGI TV sledovat i další fotbalové soutěže a sportovní události. Pokud jde o neexkluzivní sportovní nabídku, platí, že všechny sporty, které má konkurence v základní nabídce, má DIGI TV v základní nabídce také a tedy bez jakéhokoliv příplatku. Fanoušci tak uvidí přenosy z mistrovství Evropy, vybraná utkání Ligy mistrů včetně finále, vybraná utkání Evropské ligy, ale také například zápasy německé Bundesligy, české Synot ligy, ale i francouzské a italské fotbalové ligy. Na své si přijdou i fanoušci dalších sportů, kterým Nová DIGI TV již v ZÁKLADNÍM balíčku nabízí kanály s pestrým sportovním programem, který pokrývá většinu nejdůležitějších sportovních událostí.



Marketingová kampaň „Chceš vidět super fotbal? Jdi na DIGI TV!“ začíná 14. června 2016 a bude probíhat především na internetu. Základem kampaně jsou dva 30ti vteřinové videospoty s fanoušky, kteří sledují fotbal doma nebo na stadionu, doprovázené bannerovou kampaní na sportovních serverech. Vše doplní komunikace na webu, Facebooku a dalších sociálních sítích.

PR článek

redakce





Reklama




Vybrané články