Quantcast

Novinky v ceníku Skylinku: Konec SP na 24 měsíců v SR, zvýšení ceny za CS Film

| Tisk

logo Operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, přichází k některými změnami v ceníku, které vstoupí v platnost k 1.8.2016. Na Slovensku nebude možné uhradit servisní poplatek na 24 měsíců. Dále se zdraží mini balíček CS Film s CS Mini.

Servisní poplatek s úhradou na 24 měsíců na Slovensku skončí

Důležitou změnu v ceníku Skylinku ale pouze pro slovenské dekódovací karty je zrušení možnosti úhrady servisního poplatku na období 24 měsíců. Znamená to, že klienti Skylinku na Slovensku si budou moci uhradit servisní poplatek jen na maximálně 12 měsíců. V Česku bude i nadále možné uhradit SP i na 24 měsíců.

Zvýšení předplatného mini balíčku CS Film a CS Mini

Druhou důležitou změnou v ceníku operátora od 1.8.2016 je zvýšení ceny prémiového balíčku CS Film a CS Mini. Nově bude činit 109 Kč v Česku, resp. 4,10 eur měsíčně na Slovensku. Doposud zájemci o tento dvojprogram platili 99 Kč, resp. 3,60 eur měsíčně.



Kompletní ceník najde zájemce na stránkách provozovatele služby - tj. skylink.cz, resp. skylink.sk.

Připomeňme, že M7 Group letos mění ceník již potřetí - v dubnu se zvýšila cena servisního poplatku. Druhý ceník začne platit za několik dní - od července. Hlavní změnou je přeřazení sportovního kanálu Nova Sport 1 HD do vyššího balíčku a zrušení nejnižšího placeného tarifu MINI.

redakce





Reklama




Vybrané články