Quantcast

UPC CZ zařazuje 3 nové programy, v HD kvalitě je jich už víc než 60

| Tisk

logo Nabídka digitální kabelové televize od UPC se dnešním dnem rozšířila o tři nové programy z rodiny Discovery, všechny tři jsou ve špičkové HD kvalitě.

Nově mohou zákazníci UPC v České republice sledovat programy Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD a Discovery IDx HD, čímž počet programů v HD kvalitě v nabídce UPC překročil už šedesátku, tedy třetinu z celkových téměř 180 programů v nabídce digitální kabelové televize. Společnost UPC tímto zároveň posilnila svou vedoucí pozici s nejširší nabídkou HD programů mezi kabelovými operátory v České republice.

Společnost UPC rozšířením programové nabídky opětovně potvrzuje své úsilí poskytovat žánrově rozmanitou a bohatou nabídku s přihlédnutím k požadavkům a představám zákazníků. Proto investujeme do partnerství s hlavními producenty TV obsahu, jako je například Discovery, s cílem inovovat programové portfolio a nabízet zákazníkům více programů v nejvyšší HD kvalitě, než kterýkoliv jiný operátor v České republice," uvedl generální ředitel společnosti UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller.

Nové programy v nabídce UPC
Nabídka digitální televize od služby Komfort získává od dnešního dne navíc tři další programy ve vysokém rozlišení:

Discovery Turbo Extra HD - nabízí množství adrenalinových zážitků spojených s auty, motocykly, unikátními vozidly, zkrátka extrémní zábavu s extrémními sporty. Discovery Turbo Extra HD nahradí program Discovery World, který v České republice ukončil vysílání.

Discovery Science HD – program, který se zabývá nejnovějším děním ze světa techniky, vědy a převratných objevů. Vědecké dokumenty a seriály ve vysílání Discovery Science HD rozšiřují badatelské obzory diváka skutečně zábavným způsobem. Zákazníci s novým Horizon HD Mediaboxem a na službě Horizon Go mohou navíc využívat funkci 7denního zpětného zhlédnutí, nově také ve špičkové HD kvalitě.



Discovery IDx HD – nabízí příběhy ze života, skandály, záhady, intriky, dokumenty a seriály o vyšetřování známých, ale i zapomenutých případů. Discovery IDx HD s českým zněním nahradí původní program Discovery ID, který nabízel pouze anglickou jazykovou verzi.

Zařazení zmíněných třech programů navazuje na novinky v programové nabídce z uplynulých 3 týdnů. Začátkem září nabídku rozšířily programy o přírodě a historii, Viasat Nature HD a Viasat History HD, přesněji kombinace jejich střídavého vysílání. První z programů vysílá denně od 7 do 19 hod, druhý od 19 do 7 hod pro uživatele služby Komplet, respektive balíčku Koktejl. A následně, od října bude nabídka služby Komfort rozšířena o programy AXN Black a AXN White, které byly původně součástí služby Komplet.

redakce





Reklama




Vybrané články