Quantcast

K televizoru Samsung exkluzivní fotbal na půl roku zdarma, nově i po internetu

| Tisk

logo Kdo si pořídí do konce roku 2016 nový televizor nebo monitor s TV tunerem značky Samsung, může si objednat jako bonus exkluzivní sportovní programy s fotbalovými soutěžemi Premier League či La Liga na půl roku zdarma. Na akci spolupracuje Samsung se společností DIGI CZ, která v ČR drží exkluzivní práva na nejlepší klubový fotbal. Zákazník si může od 1. září vybrat, zda sportovní nabídku od DIGI CZ přijímat přes satelit nebo přes internet prostřednictvím nové internetové televize DIGI2GO.

DIGI2GO je internetová televize s širokou programovou nabídkou pro celou rodinu a s exkluzivním sportovním obsahem. V základu nabízí 60 kanálů, z toho 27 v HD rozlišení. Exkluzivní sportovní nabídka je zahrnuta do programového balíčku SPORT, ve kterém je 8 kanálů, z toho 7 v HD rozlišení, mezi nimi i DIGI Sport 1, 2 a 3. Právě tento sportovní balíček se zákazníkům, kteří si pořídili televizní přijímač či monitor s TV tunerem Samsung, nabízí na půl roku zdarma. A co obsahuje?

Zejména anglické fotbalové soutěže Premier League a Sky Bet Championship, španělskou fotbalovou La Ligu a od začátku roku 2017 též tenisové turnaje ATP. Jedná se o exkluzivní obsah, který u žádného jiného televizního operátora v Česku není k dispozici. Vedle exkluzivní nabídky jsou pro diváky k dispozici všechny ostatní sporty vysílané na nejznámějších sportovních kanálech. Za všechny zmiňujeme vybrané zápasy Ligy mistrů včetně finále, zápasy Evropské ligy, Bundesligy, italské a francouzské ligy, české ligy a dalších špičkových fotbalových soutěží. Program zahrnuje samozřejmě nejen fotbal, ale všechny ostatní oblíbené sporty od hokeje, tenisu či Formule 1 až po golf.

Internetovou televizi DIGI2GO je možné přijímat až na čtyřech zařízeních zároveň. Je tak možné využít v jedné domácnosti celou produktovou nabídku firmy Samsung od klasické televize v obýváku až po tablety a chytré telefony jednotlivých členů rodiny. Díky technologii adaptivního streamingu se kvalita obrazu v reálném čase přizpůsobuje rychlosti internetového připojení.



Podrobnosti o společné akce Samsungu a DIGI CZ jsou k dispozici na http://cz.digi.tv/6mesicu/.

PR článek

redakce





Reklama




Vybrané články