Quantcast

Vánoční akce FLIX TV: 2 FlixBoxy HEVC za 1 Kč

| Tisk

logo Operátor české satelitní placené televize Flix TV přichází na předvánoční trh s výhodnou nabídkou - možnosti získání dvou přijímačů FlixBox HEVC za pouhou 1 Kč.

Akce operátora je zaměřena na nové zákazníky. Ti mohou získat dva FlixBoxy HEVC za uvedenou cenu při vázanosti na 24 měsíců.

Nové set top boxy FlixBox HEVC, jako první dotované satelitní přijímače na našem trhu, umožňují příjem programů nejenom ve formátech MPEG-2, MPEG-4 ale rovněž i v novém kodeku HEVC (H.265) a umožní klientům řadu technických výhod do budoucna.

Díky dvěma boxům mohou diváci sledovat programovou nabídku FLIX TV na dvou televizorech a to nezávisle na sobě.


obrázek

Akce je časově limitovaná. Klienti si mohou službu FLIX TV objednat u svých dealerů, prostřednictvím internetového obchodu FLIX TV nebo na zákaznické lince operátora.

FLIX TV aktuálně nabízí 32 programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Služba je určena pro všechny zájemce v České republice. Aktuálně provozovatel nabízí novým zákazníkům komplet a instalaci zdarma.



FLIX TV aktuálně nabízí dva základní a dva prémiové balíčky:

* Dobrá TV (65 programů) za 299 Kč/měsíčně,
* Lepší TV (86 programů) za 399 Kč/měsíčně,
* HBO MaxPak za 279 Kč/měsíčně a
* Aktivní balíček pro dospělé a milovníky sportu za 199 Kč/měsíčně

Platforma FLIX TV se vysílá na kapacitách společnosti Telekom Austria Group (TAG) na satelitu Eutelsat 16A. Vysílání je zakódováno systémem Conax. Operátor aktuálně poskytuje služby jen v České republice. V dohledné době plánuje expandovat na Slovensko.

redakce





Reklama




Vybrané články