Quantcast

Plustelka se rozšíří o sportovní kanál Sport1

| Tisk

logo Slovenská pozemní placená televize Plustelka se rozšíří o další sportovní kanál. Od 1.8.2017 bude zákazníkům poskytovat televizní stanici Sport1 a doplní tak sportovní programy Eurosport 1, Eurosport 2 a Sport2.

Sport1 se stane součástí placeného balíčku Plustelka Štandard, který je zákazníkům nadále dostupný za nezměněnou akční cenu 2,99 eur měsíčně v případě předplacení služby na období jednoho roku. Akční cena platí při objednání služby do konce roku 2017.

Během prvního srpnového týdne bude probíhat tzv. týdenní ochutnávka, která bude dostupná pro diváky volného vysílání.

V letošním roce jde již o čtvrté rozšíření programové nabídky Plustelky. V červnu operátor rozšířil platformu o televizní stanice skupiny Markíza (Markíza HD, TV Dajto, TV Doma). Naopak v Plustelce skončila hudební a zábavní stanice Senzi. Programy České televize ČT1 a ČT2 jsou nově dostupné jen zákazníkům s placenou nabídkou.

"Som rád, že sa nám darí prinášať divákom stále viac zábavy a informácii do slovenských domácností prostredníctvom antény. Verím, že rozšírenie balíka Plustelka o programovú službu SPORT 1 ponúkne divákom bohaté športové zážitky," uvedl generální ředitel společnosti Towercom, Ivan Peschl.



V srpnu se mohou diváci Sport1 těšit na fotbalovou nadílku zápasů Ligue 1: Monaco - Toulouse a Paris Saint-Germain - Amiens. Nebude chybět ani Formule 1, která bude po letní přestávce v sezóně pokračovat Velkou cenou Belgie.

Stanice Sport1 bude umístěna do prvního slovenského celoplošného DVB-T multiplexu a bude šířena v kompresním standardu MPEG-4. Divákům Plustelky, kterým se program nenaladí automaticky, operátor doporučuje přeladit své přijímače ručním vyhledáváním stanic.

redakce





Reklama




Vybrané články