Quantcast

Sportovní kanály v Magio Satu už jen v HD, 6 sportovních TV v základních balíčcích

| Tisk

logo V úterý 15.8.2017 dojde na satelitní placené televizi Magio Sat k významným programovým změnám. Operátor přeřadí 6 sportovních kanálů v HD rozlišení z prémiového HD balíčku do základních balíčků. Díky tomu budou stanice dostupné pro větší počet klientů. Programy v HD rozlišení budou dostupné i pro klienty Magio GO.

Tradiční derby zápasů anglické fotbalové Premier League, španělské LaLigy, milionářská Liga mistrů UEFA, závody Formule 1 či blížící se KHL bude od zítřka operátor satelitní platformy Magio Sat nabízet už jen v technicky dokonalejším přenosu - v HD rozlišení. Provozovatel z nabídky vyřadí původní verze v SD rozlišení.

Slovak Telekom v úterý přeřadí 6 sportovních kanálů v HD rozlišení z prémiového HD balíčku do základních balíčků. Klienti s balíčkem M s vyšším získají kanál Sport 1 HD. Do tarifu L budou přidány 4 kanály Digi Sport v HD a rovněž stanice Sport 2 HD.

Každý zákazník Magio Sat získa prístup k HD pri tých programoch, ku ktorým mal doteraz prístup v nižšej SD kvalite. Sme radi, že ten najkvalitnejší šport si naši zákazníci budú môcť vychutnať vo vysokej obrazovej kvalite. Magio Sat sa aj vďaka týmto vylepšeniam v kombinácii s vlastným exkluzívnym obsahom rodinného i športového charakteru potvrdzuje svoju pozíciu jednoznačnej prvej voľby medzi zákazníkmi satelitných služieb a dlhodobo zostáva suverénne najrýchlejšie rastúcou satelitnou platformou na trhu,“ uvedl manažer vývoje televízních služeb společnosti Slovak Telekom Andrej Miklánek.



Tyto změny proběhnou automaticky a bez úpravy cen. Operátor svým klientům doporučuje na pár minut vypnout dálkovým ovladačem Magio Box a pak přepnout na program Jednotka. Automaticky se načte aktuální programová mapa programů.

Nový HD obsah nezískají jen klienti satelitní televize Magio Sat. V těchto dnech ST začal testovat HD kanály v rámci mobilní televize Magio GO. Nové stanice budou zařazeny postupně. Zpočátku mohou diváci sledovat v HD rozlišení programy Digi Sport 1 HD, Jednotka HD, Dvojka HD, JOJ HD a Markíza HD.

redakce





Reklama




Vybrané články