Quantcast

Sledování Skylink Live TV už neohrozí váš datový tarif

| Tisk

logo Provozovatel satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, má skvělou zprávu pro všechny filmové fanoušky, kteří rádi sledují televizi na svých mobilních zařízeních. Díky nové spolupráci se společností Vodafone mohou diváci od 25. března sledovat své oblíbené televizní programy na mobilu a to bez jakéhokoliv čerpání mobilních dat z tarifu. Veškerá mobilní data využitá při sledování pořadů v aplikaci Skylink Live TV se totiž nezapočítávají do vybraného datového objemu. Informoval o tom dnes provozovatel platformy Skylink.

Novinku mohou čerpat skrze chytré telefony zákazníci společnosti Vodafone s aktivovanou službou Vodafone Video Pass. V rámci tohoto balíčku mohou sledovat programy z portfolia satelitní televize Skylink a to kdykoli a kdekoli aniž by se jim ubývala data z tarifu.



Službu Skylink Live TV si může zdarma na 30 dní vyzkoušet každý. Zkušební verze nabízí plný přístup, tak aby si každý uživatel mohl vyzkoušet všechny dostupné funkce včetně sedmi denního televizního archivu.

Společnosti M7 Group a Vodafone se na spuštění nové služby domluvily teprve před několika dny „Televize v mobilu, kterou přináší aplikace Skylink Live TV, je dalším krokem v evoluci naší platformy. Chceme divákům poskytnout možnost sledovat jejich oblíbené programy bez omezení a odečet dat byl limitujícím faktorem,“ nastínil důvod nové spolupráce Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. „Věřím, že tato novinka přinese našim zákazníkům větší potěšení při sledování, a naopak méně starostí při kontrole výdajů,“ uzavírá Glisník.

redakce





Reklama




Vybrané články