Quantcast

Óčko Black v multiplexu 24

| Tisk

Do nabídky terestrického multiplexu 24 společnosti Digital Broadcasting byl zařazen další program. Od 17. listopadu 2022 šíří tato vysílací platforma hudební stanici Óčko Black.

Program Óčko Black byl zařazen do celoplošné distribuce v rámci multiplexu 24 ve čtvrtek 17. listopadu 2022 kolem čtvrté hodiny ranní. Jde o další hudební stanici, kterou mohou naladit domácnosti na klasickou pozemní anténu po celé České republice.

Óčko Black se zaměřuje na hip hop, r&b a další žánry black music. Stanice byla doposud dostupná bezplatně jen z regionálních multiplexů. Nyní si program může naladit většina domácností.

Stanice Óčko Black je šířena v SD kvalitě (960x544) v kodeku HEVC (H.265) se zvukem ve formátu AAC-LATM.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Óčko Black

Program Óčko Black je jednou ze stanicí hudební skupiny Óčko. Další dvě stanice - hlavní program Óčko a Óčko Star najdou zájemci v celoplošném multiplexu 22.



Programy v multiplexu 24

DVB-T2 multiplex 24 svým signálem je dostupný pro 97,6 procent populace České republiky a šíří programy skupiny Nova (TV Nova, Nova Action, Nova Fun, Nova Gold, Nova Lady), TV Relax, TV Rebel, JOJ Family, CS Mystery, Paramount Network, Sport 5, ABC, Šláger Originál, Šláger Muzika, Óčko Black, Nickelodeon Ukraine Pluto TV, TV přes anténu a jedna programová pozice v regionech je využívána pro regionální kanál. Dále jsou v multiplexu také tři rozhlasové programy - Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice.

V minulých dnech se rozšířilo pokrytí multiplexu 24 o severozápadní části středních Čech a část Ústeckého kraje po spuštění 8 kW vysílače Velemín - Milešovka, který pracuje v rámci středočeské SFN sítě na K44.

redakce





Reklama




Vybrané články