Quantcast

Seznamte se se satelitním připojením k Internetu od Tiscali

| Tisk

Tiscali propaguje satelitní připojení k Internetu<br>instalací zdarma a celorepublikovou ROAD SHOWV průběhu září budou mít uživatelé a potencionální uživatelé Internetu v České republice možnost si přímo vyzkoušet rychlost a výkon vysokorychlostního připojení k Internetu prostřednictvím satelitu. U příležitosti TISCALI SAT ROAD SHOW představuje TISCALI speciální nabídku instalace této služby zdarma a to jak pro firemní tak i pro domácí uživatele.

Ve dnech 15. – 25. září bude TISCALI, vedoucí internetová společnost v České republice, propagovat, prostřednictvím celorepublikové road show, svou službu vysokorychlostního širokopásmového satelitního připojení k Internetu TISCALI SAT a představí tuto službu na veřejných místech v osmi městech po České republice: v Liberci, Špindlerově Mlýně, Karlových Varech, Českém Krumlově, Praze, Hradci Králové, Brně a Ostravě. [Viz časový harmonogram níže.]

Navíc, TISCALI nabízí instalaci služby TISCALI SAT zdarma těm zákazníkům, kteří si ji objednají do konce září, což představuje úsporu 13 590,- Kč, plus slevu 10 000,- Kč z ceny vybavení u vyšší úrovně této služby, nazvané TISCALI SAT LAN.

V průběhu prezentací v rámci road show bude mít veřejnost možnost dozvědět se o výhodách širokopásmového připojení k Internetu prostřednictvím satelitu a zároveň si tuto technologii vyzkoušet. Jako speciální bonus, získají první dva zákazníci z každého města, ve kterém bude road show probíhat a kteří si službu TISCALI SAT objednají, možnost používat Hondu CRV nebo Accord po dobu jednoho víkendu zdarma.

TISCALI SAT poskytuje uživatelům neomezený vysokorychlostní (až 500/150 kb/s) přístup k Internetu prostřednictvím obousměrného satelitního připojení. Připojení je realizováno prostřednictvím 75 cm měřící antény a satelitního modemu. TISCALI SAT nepotřebuje pro svůj provoz telefonní linku a tudíž uživatelům telefonní linku ani neobsazuje. Uživatelé mohou zároveň telefonovat a používat Internet. Služba je k dispozici ve dvou úrovních: TISCALI SAT (pro připojení jednoho PC k Internetu se statickou IP adresou) a TISCALI SAT LAN (připojení až pěti PC k Internetu zároveň s dynamickým IP routerem). V závislosti na druhu zvolené služby a době trvání smlouvy získá uživatel 30-60 MB e-mailového prostoru, 30-60 MB webového prostoru a 50 e-mailových schránek.

Služba TISCALI SAT je poskytována ve spolupráci se společností SATLYNX, vedoucím poskytovatelem obousměrných satelitních komunikačních služeb v Evropě na bázi technologie VSAT. SATLYNX provozuje hlavní stanici a zajišťuje provoz a údržbu vzdálených terminálů.

Informace o službě TISCALI SAT a dalších vysokorychlostních širokopásmových internetových službách, včetně TISCALI ADSL a TISCALI Wi-Fi, získáte na telefonním čísle Zákaznického centra TISCALI 800 184 184 nebo na webových stránkách věnovaných této problematice http://broadband.tiscali.cz.



ČASOVÝ HARMONOGRAM TISCALI SAT ROAD SHOW
Všechny prezentace v rámci road show proběhnou od 13:00 do 16:00 hod.

DatumMěstoMísto konání
15.09.2003LiberecKulturní dům (venku), Soukenné náměstí
16.09.2003Špindlerův MlýnHotel Centrál (parkoviště)
17.09.2003Karlovy Vary HotelThermál (parkoviště), I.P. Pavlova 11
18.09.2003Český KrumlovTenis centrum, Chavalšinská 247
22.09.2003PrahaVýstaviště (vchod)
23.09.2003Hradec KrálovéALDIS (parkoviště)
24.09.2003BrnoVýstaviště BVV (parkoviště)
25.09.2003OstravaVýstaviště Černá louka


O společnosti TISCALI ČR
TISCALI Česká republika, je součástí TISCALI S.p.A. se sídlem v italském Cagliari. TISCALI je vedoucí internetová společnost, jednička na trhu poskytovatelů Internetu českým uživatelům a vedoucí firma v oblasti poskytování datových, hlasových a audio/video služeb prostřednictvím Internetu českým firmám. TISCALI poskytuje výjimečnou internetovou konektivitu prostřednictvím vytáčeného připojení, pevných linek, ADSL, satelitních a bezdrátových systémů. Ke své lince s kapacitou 1 Gb/s, sloužící k zajištění domácí konektivity prostřednictvím NIX v Praze, poskytuje i mezinárodní konektivitu o kapacitě 622 Mb/s prostřednictvím celoevropské optické IP sítě vlastněné její mateřskou firmou, největší na kontinentu. Společnost nabízí moderní web hosting a server housing a kompletní škálu internetových aplikací, řešení a podpory, včetně e-mailu, telefonování prostřednictvím Internetu, audio/video streamingu, elektronického obchodování, zřízení a správy VPN, reklamy na svém oblíbeném internetovém portále www.tiscali.cz, služeb Call centra pro telemarketing a prodej prostřednictvím telefonu a hlasové služby pro firmy. Informace o všech službách společnosti TISCALI určených firmám naleznete na webové stránce pro firmy www.tiscali-business.cz nebo na čísle jejího zákaznického servisu 800 184 184.

z tiskových zpráv Tiscali Česká republika





Reklama




Vybrané články