Pravidla
Parabola.cz nezodpovídá za příspěvky uvedené v tomto Fóru. Vyhrazujeme si právo smazat témata i reakce, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, skrytou reklamu na firmu, web, službu, témata netýkající se satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz. Přispívat do Fóra mohou jen zaregistrovaní přihlášení čtenáři. Registrace je zdarma.
» Celé znění pravidel.
Pravidla - konec
Informace
DNES!
*TÉMAT: 28
*REAKCÍ: 316
VČERA!
*TÉMAT: 21
*REAKCÍ: 312
Informace - konec
Reklama
Pracovní příležitosti
Reklama - konec

userUživatel: nepřihlášený[ výhody registrovaného uživateleVýhody registrace ] [ registraceRegistrace ] [ přihlásit sePřihlásit ] [ nápovědaNápověda ]
Diskusní fórum
 POZOR: Nemůžete se účastnit diskuse. Nejste přihlášen.  BLACK LIST,

TÉMA

Datum přidání: 30.01.2010, 14:33.09 , Sekce: Digi TV

Topic Téma: VYJADRENIE
Nech zije DIGI dva nove kanali super cena nezmenena super .A tim co to vseliak blbne a este aj tim co tu predpovedali konec DIGI odkazujm nemate PO.RANICH 9.60 EURA. SUPER DIGI SUPER DIGI .PS: na plzme obraz OK!!!!!

REAKCE
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Datum přidání: 30.01.2010, 18:24.01

volám o pomoc palo100
Na PLZME máš opravdu obraz OK

parabola 120 cm, motor 80°E-60°W, ferguson 8900HF, sony W4500.

Datum přidání: 30.01.2010, 18:44.35

řechtám se,
velký smích RE: VYJADRENIE
Palo, to musi byt kvalitny material, co Ty vdychujes :D

Datum přidání: 30.01.2010, 18:47.56

žadný smajlík netace
"pustí k tomu Filmboxy s KinoCS a CSfilmem"

tak na to mozes zabudnut

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Datum přidání: 30.01.2010, 18:59.44

žadný smajlík RE: VYJADRENIE
já vím, vždyť je to jenom recece ;) filmboxy už tam byly, ale kdo ví;)

Datum přidání: 30.01.2010, 19:05.48

Švagr si koupil 127ku Panasonic.První co jsem udělal když mi to řekl tak jsem vzal sat Goldena,hodil jsem ho k jeho tv a propojil odemě kabelem z antény na 1W.Chtěl jsem vědět jaký je obraz.Musím říct,že jsem byl překvapen a vůbec to není tak hrozné jak zde někteří straší.Dnes už mám toho panáka taky a jako doplněk k CSlinku je to OK. R^

Datum přidání: 30.01.2010, 19:14.45

filmboxy tam dávat ani nemusí :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

Datum přidání: 30.01.2010, 19:42.18

žadný smajlík @ Blooddog
ak poplatok za kanál závisí od počtu platiacich predplatiteľov, nezabúdaj, že DIGI ich nejaké sto tisíce má. A ak si tým chcel povedať, že ak by "nesvietili" malo by ich viacej - tak to sa dostávaš na úroveň hlasov rôznych platforiem, ktoré takéto veci velice hlasno vytrubovali. Tieto platformy CA-čka upgradli, karty vymenili a čísla platiacich abonentov nestúpli. Skôr naopak...
Takže pre programových providerov v súčasnej situácii asi platí to známe o vrabcovi a holubovi.

Datum přidání: 30.01.2010, 22:09.12

hej, najradsej mam takych tchurakov, ktori tu melu ze kto nepozera HD, ten je sedliak a mal by vyskusat eutanaziu. ja mam tiez Panasonic plazmu a asi jediny z tohto fora si platim digi a nemozem sa stazovat ani na kvalitu obrazu ani na programovu ponuku. 99 percent zlodejov tu len vyplakava aky ma na(nevhodné slovo) obraz ktory kradnu. IQ deaktivovanej dazdovky - radsej budu pozerat argentinske telenovely v HD ako Discovery Science v SD, lebo je to pod ich uroven. No jasne. Pakaren

Datum přidání: 30.01.2010, 22:25.05

žadný smajlík 4JArous
Ani se nedivím, Goldeny mají v SDčku jeden z nejlepších obrazů.

Datum přidání: 30.01.2010, 23:53.38

re: linommnc.
Ten tvůj Discovery Science také není žádný zázrak. A v HD jsou i některé zahraniční programy, tak nemel kraviny.

Datum přidání: 30.01.2010, 23:56.39

linomnc - mam ten isty nazor. kto chce nech kuka bebe hd. ja radsej kuknem nejaky futbal na sport 1 sd :))
a radsej budem mat 30 programov v chabej sd kvalite s dobrym obsahom, ako brutalne ostry obraz na melody hd, bebe hd a pod...

Datum přidání: 31.01.2010, 11:11.37

hifiok, ty si vobec nepochopil co som napisal, zrejme si sa v tom prispevku nasiel

Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

zpět Zpět na předchozí stránku
root Fóra Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra

Parabola.cz

Parabola.cz (www.parabola.cz), stránky o satelitní, terestrické a kabelové televizi
Pošta | Reklama | RSS kanál, WAP stránky, Tip: Jízdní řády on-lineDovolená u mořeMediaShow.czBazény Satelity