Diskuse

 POZOR: NEMŮŽETE SE ÚČASTNIT DISKUSÍ. NEJSTE PŘIHLÁŠEN.
, sekce: LCD, plazmy, CRT...

Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Koupil jsem si televizi Panasonic L42E30E.Abych mohl používat služby VIERA,potřebuji připojit internet.Zkoušel jsem to kabelem,ale nedaří se mi to.Když připojim kabel k notebooku vše funguje.Zkouším různá nastavení připojení,ale stále to nejde.Prosím o radu kde dělám chybu.Za odpovědˇpředem děkuji. :((
uživatel
zdorek
Registrace: 12/2010
Příspěvků: 3
 
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Treba pouzit Router
napr: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50237
uživatel
gama07 PM aktivní
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 187
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

ja uvažujem o tomto module, má s nim niekto praktické skusenosti? http://www.electroworld.sk/product/tv-dvd-video/multimedialne-centra/ST600/st600-lg-smart-tv-modul
uživatel
pdurica PM aktivní
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 292
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Ved k kalasonicu musi byt cesky navod,ci nie?Aky mas internet?Mas na nom nejake obmedzenia?Kolko zariadeni pripajas naraz?Mas router alebo iny IP vibrator?Kde robis chybu,kto to vie,mozno to nie je chyba pouzivas MAC filter,kto to ma vediet?
uživatel
liquere PM aktivní
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 10 104
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Strč RJ kabel do routeru a do TV, router vypni a zapni /napájení/, potom v TV najdi menu, kde je něco jako SÍŤ, nastavení sítě, obnovit internetový obsah. V každý televizi je to jinak. Možná budeš muset síť v menu TV povolit. Jestli to nepude, tak se připoj notebookem do routeru a mrkni, jak to máš v routeru nastavený, jakej rozsah adres atd. Možná budeš nuset povolit v routeru Mac adresu TV.

Když to naskočí, tak by se Ti měly v menu TV objevit další objekty v síti, např. noťasy, mobily atd.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
uživatel
Morous
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 019
 

zdorek

V návodu tv- zapojení internetu to začíná na straně63,nemáš návod -stáhni si ho z internetových stránek Panasonicu. R^

Panasonic TX-P42S30+LG 42 LM 670S+Technisat digit isio s+Skylink +kombi+HBO standart
uživatel
petr33 PM aktivní
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 1 623
 

@zdorek

Ahoj, máš dotaz typu "nejde mi nastartovat auto, co s tím"? Příčin může být 1000+1. Jestli nerozumíš síťařině, tak si pozvi někoho známého, kdo se v tom vyzná. Maximálně můžeš zkusit vše povypínat a znovu zapnout (včetně routeru/modemu, může mít registrovanou MAC adresu notebooku).
uživatel
KamilZ
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 243
 

něco chce a pak

se ani ne/uráčí ozvat, třeba to zajímá taky další.A kolik mu zde poradilo.Poslední dobou se stává že slušnost má asi dovolenou,není to poprvé ani naposled, pak ať se dotyční příště nediví že na ně bude"kašláno". Rv :-/ :lookaround:
uživatel
slávista PM aktivní
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 410
 

jo doba

se změnila dost lidí sem frkne dotaz aniž má o dané problematice ánung a starejte se, dotyčný si v klidu počká třeba v hospůdce u pivsona a ať se někdo chytne.A někdy se rozčílí že mu není odpovězeno.A kolikrát stačí použít vyhledávače či stránky výrobce,či se spojit a providerem.Např. ten návod jsem našel za cca2min a čtení mi trvalo cca 5min a můžu instalovat. ;)

Panasonic TX-P42S30+LG 42 LM 670S+Technisat digit isio s+Skylink +kombi+HBO standart
uživatel
petr33 PM aktivní
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 1 623
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Já jsem v úterý koupil stejný typ, ale 37ku. Připojil k internetu a vše OK. Při prvním spuštění se nastaví IP adresa (TV si tento krok vyžádá sama, ale dá se přeskočit a nastavit později), TV si z routeru (DHCPka) řekne o nějakou volnou a přednastaví ji. Já teda mám vše doma na síti ze statickými adresami, tak jsem zadal ručně tu, kterou jsem televizoru přidělil. No a maká to v pohodě.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer PM aktivní
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 6 208
 

odpověď

Omlouvám se na reakce.Přijel jsem až dnes ze sl,cesty.Zkusil jsem znovu postup podle návodu a musel jsem změnit v televizoru sofware.Teď jde vše OK.Děkuji za rady. ;)
uživatel
zdorek
Registrace: 12/2010
Příspěvků: 3
 

RE: Připojení internetu k Tv Panasonic L42E30E

Zajímavé,jak jsi změnil soft bez sítě. :)))
uživatel
lachtan PM aktivní
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 1 015
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra