Diskuse

, sekce: Zkušenosti

Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Na Topfieldu TF 6000 CR po ztažení Prima cool na 12070 MHz se mi tento program zobrazí,že je stažený,ale v celkovém náhledu není!To už je druhý TF6000!Dík.
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Najdi si v settigu novu sport a podívej se co je tam za program.
uživatel
sirda
Registrace: 11/2006
Příspěvků: 2 057
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

přesně tak - v hromadě naladěných kódovaných a zrušených programů to najdeš pod novasport :-) všechno smaž a nalaď znova - a za týden zase znova.
uživatel
pf09 PM aktivní
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 2 629
 

tohle

jsem již několikrát řešil i dnes,než to hledat,továrko a znovu vše naladit R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 18 949
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Ty to ladíš ručně?

Političtí vůdcové i vlády vděčí za své postavení zčásti prostě moci, zčásti tomu, že si je lidé zvolili. Nelze je považovat za představitele duchovně a morálně výše postavené části národa. Hlavní příčinou rozvodů je manželství. A.E.
uživatel
Tomik535 PM aktivní
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 14 342
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

udelaly v tom pekny bordel,no ja zacnu ladit az od 1.2 jinak to ani nema smysl bez epg :(

dvb-s, dvb-t, wifi, it;
uživatel
bob85
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 904
 

Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Na 11 973Mhz je Nova Sport,který nemám předplacen
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool (# 44)

Ladím ručně,je to fakt hrůza,ale u jiných typů přij.takový problém není!
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

vyr. nast. nastav povely lnb nalad zaklad daj instalaciu- obnova systemu- ulozit a teraz dolad platene za tyzden das iba obvnovit a doladis zas platene. Dufam ze mas 86 firmware pre ice inac vsetko zbytocne
uživatel
tophunter PM aktivní
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 909
 

Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Pánové moc děkují,už jsem to fakt našel pod Nova Sport na 12070!To je bord.Co to je za název!
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

Topfield HD HSCI 7700

Prosím o pomoc,nemůže mi někdo říct typ vstupního švábu u tohoto přijímače.Došlo zde ke zkratu,je to nečitelné.Popřípadě Web. Schéma asi těžko.
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

Tomik535

To sa daj aj inac naladit ako rucne? Ved nema usb na nahratie uzivatelskeho DB.
uživatel
tophunter PM aktivní
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 909
 

tophunter

setting sa dá prehrať cez RS232
uživatel
emo53 PM aktivní
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 358
 

@ladik1946

Jestli myslíš DC stabilizátor a regulátor napájení LNB, tak tam je použit typ LNBP8.
uživatel
JEJDA
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 432
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Je to jednoduché, ta Prima cool tam není přidaná NAVÍC, ale je MÍSTO Nova sport! Takže při proladění se jakoby nic nového neobjeví! Novu sport je nutno vymazat, znovu proladit a na jejím místě se objeví už Prima cool. Novu sport je pak nutno naladit na jiném kmitočtu !
uživatel
Tondach PM aktivní
Registrace: 3/2004
Příspěvků: 1 333
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

To je prave ten problem u tohoto pristroje,ze kdyz je misto jine stanice jina na stejne pozici,ze se pri proskenovani tp jeji nazev neprepise a musi se to vymazat a znovu proladit dany tp a pak se nam to naladi a ulozi na konci seznamu se spravnym nazvem.Je to trochu nesikovny.
uživatel
HYPER PM aktivní
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 4 002
 

Topfield HD HSCI 7700

JEJDO měl jsem na mysli jakým švabem je osazena vstupní signal.jednotka-TUNER,Dík.
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Podle info z netu je osazen vst. díl SAMSUNG DMBU 24511CC a v něm bude zákaznický ic 318A-S2. Spíš sezeneš nový vstupní díl než ten zák. obvod.
uživatel
JEJDA
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 432
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Existuje na to uplne jednoduche riesenie :) Ja to robim zakaznikom tak, ze im tam dam tu NOVA SPORT a v menu prijimaca zmenim nazov stanice na PRIMA COOL. To je uplne najrychlejsie a najjednoduchsie riesenie.
uživatel
lel
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 54
 

@lel

Jednoduché riešenie, ktoré praktizujem už dlhšiu dobu. ;) Najelegantnejšie riešenie umožňujú DM prijímače. Dajú nám pri novom skenovaní vybrať či chceme vymazať už uložené TP, alebo nie.

Dreambox 800HD se V2, Dreambox 800HD se, Dreambox 500HD, TBS5925 USB DVB-S2 Professional TV Box, Ferguson HF-8900HD,(Fuba DAA110/DiSEqC motor DG 380S Speedy = 60°E - 45°W + E-85 Maximum + E-85 Gessat + 80cm Elegant + 60cm Fe = 53°E - 30°W).
uživatel
Maneto PM aktivní
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 2 773
Galerie: Maneto
 

Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

lel-Díky také už to tak dělám
uživatel
ladik1946
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 18
 

RE: Topfield TF 6000 CR,12070MGh Prima cool

Taky se to da takto provest.Uplne nejlepsi by byla automaticka zmena nazvu bez proladeni,jako to provadi nektere prijimace.Napriklad Technisaty nebo Humax 5100s,kde po najeti na program se nam automaticky zmeni nazev stanice.
uživatel
HYPER PM aktivní
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 4 002
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra