Diskuse

, sekce: DVB-S přijímače

Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Ahoj. Dostal se mi pod ruku tento prijimac. Neznam ho, stahl jsem aktualni soft jak original, tak alternativni a v SD naladim vse. Mam problem s ladenim HD, at na Skylinku, nebo FreeSatu, nedetekuje signal. Je to uz starsi masinka, ale nechce se mi zdat, ze by to nemelo jit. Pouzivate nekdo, pripadne nejaky tip???
uživatel
Bloud PM aktivní
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 360
 
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

V menu někde přepínání typu modulace...?(QPSK,8PSK)

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 193cm.
uživatel
Kamil_k4 PM aktivní
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 2 865
Galerie: Kamil_k4
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Ano, to je mozne volit, stejne, jako Pilot a dalsi parametry. Problem je v tom, ze k zadne modulaci pri spravnych parametrech neni signal detekovan a ladeni neni uspesne. Signal samotny je OK. Zkousel jsem vsechny predefinovane TP vymazat a znovu zadat,ale nic. Jen caste resety pri pohybu v menu..
uživatel
Bloud PM aktivní
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 360
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Mám tento přijímač už několik let a nemám s HD žádné problémy.
Pro informaci: S/W verze: 7.16(FEB 10 2010), H/W verze: 1.00
uživatel
Honza S
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Ted nevim, kterou verzi mam aktualne nainstalovanou,(zkousel jsem ruzne) zitra se podivam a napisu, pripadne stahnu. Pro overeni, po nahrani nove verze je treba tovarni nastaveni? Je to sice trochu historie, ale celkem vybavena, ten jeste muze slouzit:-)
uživatel
Bloud PM aktivní
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 360
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Aha, tak na technomatesoftw...co.uk byla posledni 7.02 a tu tam mam. 7.16 nevidim, kde hledat? original jsem zkousel 7.06 (Jul 2012)A jeste jeden postreh. Pri zadavani parametru H/V casto da hlasku, ze TP jiz existuje, byt to neni pravda. Pokud neni pripojena antena, muzu zadavat co chci. Kdyz ji pripojim, casto se pri zadavani parametru resetne..
uživatel
Bloud PM aktivní
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 360
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Prohledej polske a anglicke fora, vzhledem k BANanove politice to sem nemuzu hodit, Technomate se hodne prodaval v polsku a byla na nej docela dobra podpora, vcetne cccamu. Tovarni nastaveni je potreba kvuli seznamu stanic, musis to pak znova proladit, tuhle masinku doporucuju i pro prijem DVBT mpeg4, spolehlive funguje i nahravani na externi HDD pres SATA.

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
uživatel
Miguel PM aktivní
Registrace: 9/2005
Příspěvků: 372
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

Nahravani OK, to ano - pokud mam signal:-) Dnes jsem kratce Guuglil,ale zadny uspech. Zda se, ze fora uprednodtnuji soucasnejsi modely, nebo blbe hledam.:-(
uživatel
Bloud PM aktivní
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 360
 

RE: Technomate TM-6900HD COMBO - nastavení HD

zkus hledat napr. tohle - technomate 6900 laki , nebo tohle - technomate 6900 software

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
uživatel
Miguel PM aktivní
Registrace: 9/2005
Příspěvků: 372
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra