Diskuse

, sekce: DVB-S přijímače

Technisat DigiCorder ISIO S1 (1TB)

Zdravim,
momentálne uvažujem o kúpe ISIO S1 so zabudovaným HD 1TB cez nemecký amazon (podstatne nižšia cena ako u nás). Môžem očakávať nejaké problemy s príjmom FreeSat ?
Vďaka!
uživatel
tssoft
Registrace: 11/2011
Příspěvků: 10
 
 

RE: Technisat DigiCorder ISIO S1 (1TB)

Ak chceš ohľadom tohto prijímača vedieť viac, mrkni na TvFreak... je tam o Technisatoch samostatná, aj keď už dosť obšírna téma. Ale tento prijímač s týmto poskytovateľom problém nemá. Rozhodol si sa správne, že brať priamo nemeckú verziu tohto prijímača, nie international verziu, s ktorou sú menšie problémy. Ešte jedna otázka.... nepostačoval by Ti Technisat DIGIT ISIO S alebo S1 s externým HDD? Pomer cena je porovnateľne odlišná a vyhol by si sa chladeniu ventilátorom. Aj keď neviem, za koľko máš možnosť kúpiť ten DigiCorder.
uživatel
golfLC PM aktivní
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 210
 

Technisat DigiCorder ISIO S1 (1TB)

Skylink i FreeSat jedou v pohodě, navíc u druhého provozovatele je možno si vybrat jaký modul vložím a vše jede Ok. U irdeta jsem zaznamenal, že některé nahrané programy nešlo druhý den přehrát s hláškou, že program lze přehrát jen do devadesáti minut od nahrání. Jinak skvělý stroj
uživatel
Clint PM aktivní
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 56
 

RE: Technisat DigiCorder ISIO S1 (1TB)

Clint, stlačením tlačítka pretáčania nahrávka ide v pohode ďalej... Používaš asi Technisat Irdeto modul, robí tento problém práve on
uživatel
golfLC PM aktivní
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 210
 

RE: Technisat DigiCorder ISIO S1 (1TB)

podívej se ještě na idealo.de, bývají tam občas lepší ceny.

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter PM aktivní
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 238
Galerie: gunter
 

Pro tssoft

Kdyby jsi mněl zájem o verzi s 500G,také v německé verzi s češtinou,mohu nabídnout přjímač,origo wifi modul a origo klávesnici.Vše v záruce,koupeno v Omko.
uživatel
vaio
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 29
 

Tento prijimac nesdili vnitrne kartu

Vyhodou tohoto prijimace je vysoka kvalita obrazu, nevyhodou je absence vnitrniho sdileni dekodovaci karty. Cili k soucasnemu nahravani dvou nebo sledovani jednoho a nahravani jineho programu, pokud jsou ze dvou odisnych transponderu, je potreba dvou modulu a dvou dekodovacich karet. Alternativou je kodovane nahravani s naslednym dekodovanim, ovsem s ohledem k frekvenci vymen Irdeto klicu (napr. S..link) tohle reseni neni 100% spolehlive.
Podle mne znamych informaci (vlastnim Digicorder HD-S2+) pro tento prijimac nejlepsi volbou z Irdeto/CW modulu jsou moduly Mascom (sofware Alphacrypt)
uživatel
namorvx
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 63
 

tssoft

1/ pozor na ponuku z OMKO - síce mali v ponuke špeicálne nemeckú edíciu "S" aj s čítačkou Nagra a HD+ kartou v balení. Pokiaľ nekupuješ priamo z nemecka dobre si overiť číslo modelu aby zodpovedalo tomu na technisat.de.
Terajšie zásadné doplnky ktoré sa chystajú od 28.10. myslím v IE verzii od omko nebudú. Prečo vyhadzovať prachy za niečo s polovičatou funkčnosťou.

2/ neriaď sa tým čo ide v HDS2/X - myslím, že Mascom v ISIO nechodil úplne dobre. Radšej viď oné vlákno tvfreaku.

u freesatu nebudeš mať problém zaobrať ďalšiu "slave" kartu, ano dva moduly na plnú funkčnosť sú nevyhnutné tak ako u všetkých prijímačov s modulmi.
uživatel
Dagy2 PM aktivní
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 116
 

Dagy

Co si zabudol, ze ja mam dva Mascomy a idu dobre?
Suhlas s tym, ze Nebrat IE verziu!!!
Tiez by som namiesto Digicorderu zobral Digit Isio (mam ho) a k tomu HDD s eSATA.
Pokial nie su problem peniaze, tak moze byt aj Digicorder, je dizajnovo krajsi a hlavne displej je krajsi, inac funkcne su uplne zhodne.
uživatel
HornetF18 PM aktivní
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 764
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního Fóra