Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink zmena regionu

Viem, ze na zmenu regionu ma skylink cas 30 dni, ale zaujima ma, komu sa to podarilo po novych podmienkach a za aky cas? :lookaround:
uživatel
jose
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 15
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

12 hodin tuším, těch 30 dní je změna uživatele

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 3 260
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jose

si zaspal,už to nejde,jen přesně podle adresy v tvé zák.zoně a jen přes telefon skylinku
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 811
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Po telefonu je to otázka 1 minuty, 2:30 odpárovaní karty od přijímače, tohle jsem dělal v lednu a únoru několikrát zákazníkům.
uživatel
HugoChavez
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 6
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Vyplnil som zmenu registracie na adresu v CZ asi pred tyzdnom, nedostal som ziadnu odpoved, tak sa pytam...
uživatel
jose
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 15
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jose

Podal jsem na jednu kartu žádost 7.2. a dodnes nic.
uživatel
BOBSEN
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

"Změna místa instalace je možná, avšak pouze na základě písemné žádosti (kontaktní formulář na webu Skylinku), a to v případě, kdy se uživatel dekódovací karty přestěhuje nebo dekódovací kartu dlouhodobě užívá na území druhé země (CZ/SK), anebo když uživatel dekódovací kartu přenechá nebo odprodá novému uživateli do druhé země (CZ/SK)."

DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,45E,52/53E. DVB-T MUX1,2,3,4,RS7,RS8.
uživatel
BIDLO
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 5 074
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

ČTU šetří Skylink ....ceny od 1.3.....
uživatel
Fanyn
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 2 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Ja som to známemu poslal a z týždeň to bolo, takže asi 5 - 7 dní.
uživatel
zarek
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 43
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fanyn

:)) Ono to tak horké nebude. ;)
uživatel
BOBSEN
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Býva na slovensku ale chatu má v Čechách a kartu používa tam.Toto som im napísal.
uživatel
zarek
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 43
Odpověď v diskusním vlákně
 

@zarek

Vdaka za info, este par dni pockam, ak nie tak budem volat
uživatel
jose
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 15
Odpověď v diskusním vlákně
 

SKL region

Ahojte. Zmena regionu by mohla byt rychlejsia. Ja som teraz riesil zmenu registracie a to trvalo cca 20 dni. Dal som ziadost zmeny meny z EUR na CZK. Dnes mi to zbehlo. Mam na vsetkych kartach CZ region a platby teda v CZK. Mal som jednu kartu SK region, ale zmenili mi to na CZ region. Podla toho co pisu,tak neviem ci sa nebudu orientovat aj menou platby,myslim = EUR = vyhradne SK a CZK = vyhradne CZ.
uživatel
Mopky
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Momentalne toho majú zrejme viacej a preto nestíhajú,ešte pred mesiacom to stíhali do týždňa, ale teraz to bude tak za 2 až 3 týždne, majú na to 30 dní.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 2 931
Odpověď v diskusním vlákně
 

fanyn

Opakuješ se a děláš si zbytečné naděje. Rv
uživatel
neuzil
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 996
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

U mňa to trvalo 14 dni.
uživatel
matov3
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 445
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jose

Taky jsem písemně sosedovi měnil region na sk kolem 25.01.17,přestože měl adresu čz,tak to přehodil skylink na sk reg.A v regu měl sk region.Když zjistil,že nemá Primy,katastrofa,tak jsem volal do Ostravy (už to nešlo v zak zoně),změnili mu sk na čs region,ale nešly mu ani Primy ani jojky do dnes 3x urgováno,že prý nutno certifikovaou čtečku.Tak jsem ji vzal dom a strčil do arivy uničtečky,no a naběhla do čt regu po refreshi
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 811
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

se nedivím,že maj tolik práce
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 23 155
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Však si za to můžou sami. Nikdo se je o ten úplně zbytečný chaos v regionech neprosil.

DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,45E,52/53E. DVB-T MUX1,2,3,4,RS7,RS8.
uživatel
BIDLO
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 5 074
Odpověď v diskusním vlákně
 

@BIDLO

To EU zákony mají na svědomí,chudák Skylink
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 811
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Posielal som 2.2 vybavene 18.2
uživatel
liboe
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 1
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

@neuzil Mně u této služby jak to s ní dopadne je mi absolutně jedno....používám naše severní sousedy...
uživatel
Fanyn
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 2 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

Karta M7 CZ region.

Zdravim páni z ČR, chcem sa spýtať, či by nebol niekto ochotný mi zaregistrovať novú kartu Skylink M7 na český región na jeho meno. Neviem, ako prebieha potom platba registračného poplatku (999.-CZK), či sa dá platiť z SK v EUR,alebo musí zaplatiť osoba s pobytom v ČR v CZK.Kartu kúpim na Slovensku za tých 19,90.- EUR. A ako je to potom so zaplatením servisného poplatku, kto ho zaplatí? V ČR,alebo sa dá aj zo SR? Ďakujem za ochotu. :))
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Čo Ti bráni si ju zaregistrovať a zaplatiť aktiváciu + serpo aj sám? Ja som využil deaktivovanú a nepotrebnú kartu, ktorých je dosť, využil amnestiu na reaktiváciu,zaplatil serpo a preregistroval na českú adresu.A je vymalované.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 2 931
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

Však mi ide o tú českú adresu, kam ju registrovať.
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 26
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink zmena regionu

pokud ti jde pouze o ceske jmeno a ceskou adresu tak neni problem ale myslim ze to nikdo kontrolovat nebude takze trebars Dolni Lhota 165 Adolf Prelestil 😂
uživatel
jam fm
Registrace: 10/2016
Příspěvků: 1 236
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra