Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Amiko spiel mini

Nainštaloval som do Amika soft Amiko Spiel Mini 1.2.04 mcas.bin.Všetko prebehlo ok. No po vypnutí a následne zapnutí prímač nabutuje a napíše hlášku (zavádím pogin prosím čekejte)a viac nič.Do menu sa samozrejme nedostanem.Prosím poradte kto sa stretol s podobným prípadom.
uživatel
haga
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 131
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

spiel ma chip1512 podla toho trebapohladat loader lenze co som pozeral na mne znamych strankach nic som nenasiel
uživatel
vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 420
Odpověď v diskusním vlákně
 

@haga

Napadá mi možná hloupost-zkus po naběhnutí toho nápisu,na do zadat 9339
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 753
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Nie je to hlúposť... Zadaním 9339 sa dostane do skrytého menu... ;)

Dreambox 800HD se V2, Dreambox 800HD se, Dreambox 500HD, Dreambox 7000-S, TBS5925 USB DVB-S2 Professional TV Box, Ferguson HF-8900HD,(Fuba DAA110/DiSEqC motor DG 380S Speedy = 60°E - 45°W)+ E-85 Maximum + E-85 Gessat + 80cm Famaval + 60cm Fe = 52°E - 30°W
uživatel
Maneto
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 3 533
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Maneto

to jsem myslel,ale když je zakousnutý tak nevím zda se otevře
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 753
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Maneto

jinak zdravím,vrátil jsem se z nucené dovolenky :bomb: Rv
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 753
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

kdes byl??????????????
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 23 020
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

Na odpočinku,to víš mi 13-ti letí rentneři občas musíme zalehnout,dokonce každý den
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 3 753
Odpověď v diskusním vlákně
 

Maneto

ked je primac v stave on nereaguje na ziadne povely z dialkoveho pomoze len prehranie cez prislusny loader
uživatel
vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 420
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

Už sa mi to stalo s iným typom prijímača. Pravdepodobne (ako vtedy ja) si tam napratal niečo, čo tam nepatrí. Prehrať nanovo a správnym FW. Mne sa to našťastie vtedy podarilo. Nie vždy to ale ide takto jednoducho.
uživatel
rolis7
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 381
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

problem je v tom ze nieje loader k tomuto primacu alebo neni public
uživatel
vili1
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 420
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

https://www.sat-support.tv/forum/viewtopic.php?f=176&t=10235 tu nieco mas ak funkcne zaves niekde na ab f nikdy nevies komu sa zide.nemam taky sat.
uživatel
borsalino
Registrace: 11/2008
Příspěvků: 165
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

přes redukce RS232, která byla přiložena k přijímači,nahraj znovu sw 1.2.04 pomocí: http://download.dvbsat.cz/index.php?action=downloadfile&filename=UARTUpgradeToolv2.2.8.126.rar&directory=Amiko/Spiel&

Postup:Funkční pouze v Windovs XP, 2000 a Vista.
Zabraňte automatickému uspání PC po dobu nahrávání!!!
Připojte přes přiloženou redukci RS232 přijímač k PC (není zapnutý do sítě)
Otevřete UART Upgrade Tool.exe
Zvolte ve FilePath potřebný soubor
Klikněte na Upgrade
Objeví se Vám nápis dle obrázku 1
Zapněte přijímač do sítě
Objeví se nápisy Send connect....CRC OK dle obrázku 2
Čekejte cca 30s, něž začne nahrávání nového sw. V Send Head: začne odpočet.
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 032
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko spiel mini

Ďakujem.Vyskúšam.
uživatel
haga
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 131
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra