Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by UPC Direct

Freesat sk Markiza Hd

Zdravím. Mám slovenskou kartu Freesat ,všechny programy fungují ok ,jen Markiza Hd nejde.neví někdo v čem by mohla být chyba ? Zkusil jsem už vše ,smazat ,znovu naladit a nic ,SD verze jde normálně,díky za případné reakce.
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 336
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Freesat sk Markiza Hd

Obrat se na zakaznickou linku.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 028
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Anubis

Žeby zápisy chodili pre CZ???

VU+ Solo 4K, VU+ Solo 2, VU+ Zero, motor BigSat SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Domáce kino Pioneer VX510s, BuRay Pioneer BDP 170S, LED TV Panasonic TX-L47ET50
uživatel
kostik123
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 6 711
Odpověď v diskusním vlákně
 

Re:bretah

To se samozřejmě obrátím ,karta je ofiko,s tim nemám problém, jen jsem chtěl zjistit zda nedělám nějakou hloupou chybu.dík.
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 336
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Freesat sk Markiza Hd

A mas zaplateny HD balik?
uživatel
loop12
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 613
Odpověď v diskusním vlákně
 

Re:loop12

Ano.i balíček plus,vše ostatní Hd jde ok.nechápu to . jedině že by to nějak ovlivňoval modul Digi cz ale když ho vytáhnu stejně to nejde.
uživatel
Anubis
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 336
Odpověď v diskusním vlákně
 

KEDY BUDU DALSIE PROGRAMY V HD

VOLAL SOM DO FREESAT A NA ZAKAZNICKEJ LINKE MI NEVEDELI POVEDAT ,KEDY PRIBUDNU PROGRAMY JOJ PLUS HD,JOJ CINEMA HD,DAJTO HD A DOMA HD.DUFAM ZE SA V NABLIZSEJ DOBE ROZHYBU,BOLO BY NACASE...
uživatel
ferdo67
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 454
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Freesat sk Markiza Hd

Ferdo, neřvi tak ;) :)))

HD BOX 9200, Showbox Vitamin PRO E2, Skylink komplet, Panasonic 42PX80, parabola E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 4 419
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra