Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Prosím majitele výše uvedených typů přijímačů o sdělení svých zkušeností..,včetně krátké osobní recenze..tak,jak šel čas..
Kvality obrazů SD/HD v S2 i popř.HD T2...a dalš ..prostě vše pro,
i negativa,včetně poruchovosti-reklamací..
Díky..
uživatel
710nav
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 568
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Jde v pohode jestli se rad hrajes tak si ho porid olmisat ho maji kodi jdou a vse jak ma super stroj predplat si kodi sportmanii amas sportu a vseho dost
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 370
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

PRO(ale pro koho,že) - locknout radio se SR 334,SR477 nebo SR700 nedokáže moc receiverů,opravdové 4K z obou tunerů i z USB flash! za necelé 2.500,- taky moc přístrojů neumí.PROTI - naopak nutná!!! editace databází satelitů a transpondérů je poněkud "kostrbatá" a vyžaduje trpělivost - jakmile přijímač nemá locknutý aktivní transpondér,chová poněkud nestandartně,zvlášť s DISEqC motorem.A také byť šarik funguje dobře,alespoň čtečka by se hodila.Ovšem v poměru cena/výkon je to jednoznačně šampion nade všechny.
Vhodně nastavená multimediální část přístrojku funguje celkem spolehlivě i jako prohlížeč(ale wokna to nejsou),multimediální přehrávače až na obvyklou absenci 7,1 jsou schopny přehrát téměř cokoli(dokonce i v MPEG2 přehraje H264 s .trp nebo .ts)Autoresolution samozřejmě neumí,leč nastavit framerate lze pohotově přímo v menu před zahájením přehrávání.Na youtube chybí u KII kodek VP9(KIII už by ho měla mít),takže video lze zobrazit pouze v rozlišení 1920x1080p.Zda lze nahrát LE nevím,snad se se zkušenostmi ozvou ostatní.Za mne shrnuto - za ty prachy velmi zajímavá hračka,ale ne pro běžného uživatele na sledování programů SKY....

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Jojo jen pro znalé a hrave
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 370
Odpověď v diskusním vlákně
 

@710nav

Ještě jsem zapoměl nejdůležitější informaci - bez myši a ještě lépe bez myši i s klábosnicí ani ránu!DO sice mod myši "umí",ale to zas budou náký volby než by člověk někam s kurzorem dojel.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

taky mám KII+ a docela spokojen firmware Malaisk 5 odezva přepínání je trochu slabší, ale jde to. Citlivost DVB-T2 tuneru je super! u DVB-S2 je to trochu horší. Bohužel co moc nechodí je připojen motor USALS!!
Super je přítomnost BISS,CCCAM
Určitě doporučuji klávesnici Logitech K400plus!
Obraz je docela dobrý! Bohužel na 4K TV jsem nezkoušel.
Příjem DVB-S2 4K programů je velice dobré bez nějakého záseku
uživatel
pcword
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 446
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Hodnotit obraz je poněkud zavádějící - vždy je obraz adekvátní zdroji.Např. při přehrávání klipu "Amazing 4k flowers 3840x2160p(Testfootage,Demomaterial)",dostupný a stažený z youtube v předinstalovaném playeru MoviePlayer s nastaveným framerate 4k2k/60p je obraz zobrazován absolutně plynule ve skutečně ohromující kvalitě i na nejmenovaném,cenově průměrném( a pouze 50Hz!!!) 65" zobrazovači.I programy HD Skylink, upscalovány do 4k2k/50Hz mají výbornou kvalitu(Šlágr samozřejmě nee!),ale třeba ty SD mazanice Freesatu nebo DIGI už se sledovat fakt nedají.Apropo - např.pro sledování DIGI2GO je nutno nainstalovat ze storu browser FlashFox(zdarma),v jiných prohlížečích video(max.720p) nelze díky absenci flashplayeru spustit.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Nahrávaní pořadu bud z DVB-T/T2 nebo z DVB-S2 je hrůza. Spíš to nenahrává! To je docela velká chyba.Sice si člověk může nastavit nahrávání podle EPG ,ale nic se nenahraje!
uživatel
pcword
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 446
Odpověď v diskusním vlákně
 

Všem...díky

Díky za všechny informace..!! a zahřívání přístroje..?? nebo s přehříváním nejsou problémy..??

Chci to pro sebe jako hračku... :)))
uživatel
710nav
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 568
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Pokud se pamatuji,přístroj se nesmí vypnout(což při příkonu cca 8W ale není zanedbatelné).Pak funguje i timer.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

Jako hračku to je super nekonečno v kodi
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 370
Odpověď v diskusním vlákně
 

@710nav

Zahřívání přístroje je přijatelné,lze jej v případě potřeby chladit pouhým položením externího Pc ventilátoru 92x92mm(napájet lze trvale cca 6-7V,cca 200mA).Není tak téměř slyšet.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

@táhlovej

Pokud se přístroj nevypíná, tak funguje i nahrávání přes EPG nebo timer?
uživatel
sirda
Registrace: 11/2006
Příspěvků: 2 660
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sirda

Ano a pokud se pamatuji,nahrávání probíhá včetně upozornění na zahájení(cca minuta),info tabulky o čase nahrávání(po celou dobu eventu) a krátkého infa o ukončení nahrávání.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 157
Odpověď v diskusním vlákně
 

@táhlovej

No,tam by snad mohl jet i ten BBC paket z 27,4°W ,nebo i jinak jestli to dobře chápu..pokud by to moc nespolupracovalo s motorem, tak bych to dal třeba na DiSEq 4/1 - tři pozice na pevno,a čtvrtá by byla univ.kterou bych dotačel motorem přes openbox S3mini ,...uvažuji 3 paraboly ,které již mám,2 x105 +80,.
no a pak T2/BRNO
uživatel
710nav
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 568
Odpověď v diskusním vlákně
 

@710nav

No jen tak pro povšimnutí celé Sky včetně BBC jede v docela slušné kvalitě 720p v KODI zdarma, není potřeba nic hledat na 27,4°W
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 482
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: KII PRO/KIII PRO S2/T2 4K HEVC 265

např toto : http://www.imgup.cz/image/LIpK
http://www.imgup.cz/image/LIp8
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 482
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matchboxx

v jakem repo. jede ten SKY v Kodi prosim?
uživatel
STEAUA
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

@STEAUA

Však to tam máš na obrázku IsraeLive
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 482
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra