Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zmena poradi programu

Dobry den, mam LG a programy jedou pres fast scan, takze nemuzu menit porsdi programu. Nicmene Sport 1 byval na 104 a Joj Cinema na 70. Ted jsou na 4001 a 4004. Nevite, kde muze byt problem?
uživatel
Lolem123
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 439
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Lolem123

http://www.lg.com/cz :-/
uživatel
novy
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 39
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Automaticky proladit a poté vypnout automatickou aktualizaci programů.
uživatel
lukasoliwa
Registrace: 8/2015
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Lolem, mas dve moznosti, presunout je zpet na ty pozice cisel co si napsal. Programy z pozice 4001 a dal jdou presouvat nebo zacit ladit tv od zacatku s moznosti opet fastcan Skylink/Cslink nebo bez moznosti Skylink/Cslink a ladit manualne se sitovym vyhledavanim a pak presunout vybrane programy od cisla 4001 na pozici 1,2 atd. a vypnout aktualizaci programu v menu.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 604
Odpověď v diskusním vlákně
 

Lolem123

To je důsledkem při zapnutém FastScanu,že se laděním řadí další kanály od 4000.
Tak buď továrko, jak jsem ti psal už: http://www.parabola.cz/forum/topic-92993/
nebo jak píše lukasoliwa vypnout aktualizace a třídit ručně.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 484
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Jo Fastscan je halt dobrý sluha, ale špatný pán. Skylink se mi vždy, při použití fastscanu naladil od 4000 výše.:))
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 2 091
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

konas, jo na nekterych typech TV LG to tak bylo, když se použila volba Skylink/CSlink fastscan, ale v poslední době co jsem mel moznost ladit podle Skylink na tv LG to slo normalne. Dokonce ve starsich typech LG byla volba vyhledavani seznamu programu DVB-T a DVB-S dohromady nebo DVB-T a kabelovka. U tech novejsich rad je to myslim udelany vyhledavani oboji, ale seznam programu je zvlast a musí se v menu potvrdit bud anténa DVB-T nebo satelit DVB-S.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 604
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

urob si favoritné zoznamy, u LG je to najistejšie ...
uživatel
Dzordzo
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 1 641
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Diky vsem za odpoved. Automaticky jsem to proladil a vypnul automatickou aktualizaci, tak snad uz se to nebude presouvat. Snad
uživatel
Lolem123
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 439
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HYPER

Mě to samé dělal box Mascom 2600 IRCI. Co šlo přes fast scan, nastavený defaultně "podle providera", to Skylink od 4000, a samozřejmě pořadí Skylinku. Naštěstí stačilo přepnout na "podle uživatele" a byl klid. Nové programy se řadily na konec.
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 2 091
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Hm tak kdyz dam automaticke proladeni, dokonce uz ani po naladeni tam ty programy nejsou. Tak ladit bez skylink/cs link?
uživatel
Lolem123
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 439
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Lolem, ty programy si mel zkusit znovu presunout na ty cisla pozic kde jsou podle Skylinku jak sem ti psal, když si je mel v seznamu od 4001. To automaticke proladeni nebylo podle me nutny. Jestli to chces mit podle Skylinku, tak tovarko a znovu nastavit spravne diseqc pokud používáš monoblock Inverto black, ktery ma obracene rezim nez jiny monoblock konvertory a naladit.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 604
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zmena poradi programu

Muzes to samozrejme naladit i bez moznosti Skylink/CSlink volby, ale budes muset presouvat programy po jednom rucne na pozice které chces a zabere to vice casu s serazovanim.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 604
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra