Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

transporder

Nejde mi naladit jediný transporder Skylink 11876,Hova HD,Prima HD,signál mám,parametry správny,transporder se ladí,ale když ladění ukončí,tak mi to napise-Celkem programu 8,TV 0,rádio 0,data 8.V seznamu kanálu jsou,ale jenom pořadová čísla bez názvu a na obrazovce je černo.Tak co teď?
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

A prijimac?

Největší chybu, jakou v životě můžete udělat, je bát se, že nějakou chybu uděláte. -Elbert G. Hubbard
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 791
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

A co z toho plyne pro mne?Kde je chyba?
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

TRANSPORDER

Vymazať a znova natiahnuť a skontrolovať kvalitu signálu.
11876 H 29900 3/4
S2/8PSK/ON
uživatel
garbanka
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 275
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fany53

Aký máš prijímač?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fany53

Hova HD neide ani mne :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Ja se pridam a zeptam se, jestli někdo nepostrehl na Nova HD problém se zvukem DD, kdy jsem zjistil, ze je zvuk jakoby vice reprodukovan na pravy kanal. Když to prepnu na klasicky stereo, tak je zvuk ok. U ostatních TV programu se zvukem DD vse ok.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 667
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Jinak ted jede Nova HD, Prima HD ... normalne na TP 11876/H.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 667
Odpověď v diskusním vlákně
 

Fany53

A co z toho plyne pro tebe? To ze jsem se ti snazil pomoct, ale takovym drzym lidem jako ty nema cenu pomahat... ;P

Největší chybu, jakou v životě můžete udělat, je bát se, že nějakou chybu uděláte. -Elbert G. Hubbard
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 791
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

Asi jsi mne špatně pochopil,nevšiml jsem se pořádně té odpovědi,já jsem četl jenom ten Tvůj výrok,omlouvám se hluboce,nic nebylo myšleno ve zlem!!!Přijímač mám DVD blu Ray recorder Samsung BD-D 8900 S.Jeste jednou se omlouvám.
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

Je to BD-C 8900 S,napsal jsem to poprvé špatně.
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@garbanka

Může to dělat můj signál?Na tom transporderu mi ukazuje indikátor 60%,není to málo?
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Pro tebe z toho plyne, aby sis zavolal firmu a netapetoval tady co týden s tím stejným problémem, jehož vyřešení je zjevně nad tvoje síly.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 3 473
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

DVD. Blu Ray recorder BD-C 8900S
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

Já jsem myslel,že na těchto stránkách se lidem pomáhá,nevím,co tím autor myslel,ale mě může nadzvednout jenom inteligent.
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fany53

Nepoznám Tvoj prijímač, ale mne na jednom linuxovom stb toto robilo a o týždeň mi odišiel zdroj.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, Formuler F1, X mini solo 3, Xspeed LX1, Amiko 8250+, Optibox Anaconda HD
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 2 120
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Fany53, jak dlouho mas ten rekorder? Tusim ze se prodaval na Nemeckem trhu od roku 2011, tak by mohl byt problém taky v samotnem pristroji. Muzou uz pomalu odchazet filtrace ve zdroji pripadne na pristrojove desce. Nechal bych to prekontrolovat v servisu.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 667
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HYPER

Já ho mám chvíli,koupil jsem ho na bazaru
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Jakou kvalitu mas na ostatních TP Skylinku.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 667
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HYPER

Prakticky stejnou,malé rozdíly,ale průměr tak 65-70%.Ten recorder je prakticky nový,používali ho pouze jako prehravac
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

To neznamena, ze když ho pouzivali pouze jako prehravac, ze je po tech letech vporadku. Prijimas satelitni programy přes spolecnou antenu STA rozvod nebo přes vlastni parabolu?
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 5 667
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HYPER

Mám svoji vlastní parabolu,ale asi to nebudu řešit,hodim to na bazar na ND a půjde do sveta
uživatel
Fany53
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fany53

Fany, Fany ??? ???
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 009
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: transporder

Pokud byl ten prodejce z jednoho lázeňského města ve středních Čechách, tak ten stroj jsem měl v rukách - dovoz přímo ze SRN před moc lety a problém je v samotném železe. Nic s tím nenaděláš.
uživatel
decmen
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 1 302
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra