Quantcast

Sky Italia: Změny hudebních stanic MTV

| redakce | tisk

V italské satelitní placené televizi Sky Italia (Hot Bird, 13°E) dojde v pondělí 10.1.2011 k poměrně významným změnám ve vysílání hudebních stanic MTV. Změny se dotknou celkem čtyř programů MTV.

První změna se týká MTV Gold, který bude rebrandován na MTV Classic. Stanice bude přinášet národní a mezinárodní videoklipy od 80. let minulého století. Stanice zahájí vysílání speciálním maratónem žebříčku Top 100 Greatest Videos Of All Time (100 nejlepších videoklipů všech dob) a dokumentem The Story of Michael Jackson. Každý večer od 20:00 do 23:00 hodin bude stanice přinášet koncerty a dokumenty věnované zpěvákům, kteří vytvořili hudební historii. MTV Classic najde abonent na 705. programové pozici.

Kanál MTV Brand New bude nahrazen stanicí MTV Rocks, anglicko jazyčným kanálem věnovaný rocku a příznivcům alternativní hudby. Stanice bude umístěna na 706. pozici v EPG.

Televizní stanice MTV Pulse bude k 10.1. nahrazena mezinárodní stanicí MTV Dance, která vysílá nejlepší mezinárodní klubovou hudbu, oficiální taneční hitparádu Dance Chart Top 10 nebo Top 50 Trance Classics, věnovanou taneční hudbě 90. let různých žánrů. MTV Dance bude na 707. pozici v EPG.

Poslední změna se týká MTV Hits. Stanice bude vysílat stále pod svým názvem. Změní obsah a také playlist. Zaměří se na největší hity poslední doby. MTV Hits najde divák na 704. pozici v EPG přijímačů Sky Italia.





Reklama




Vybrané články