Quantcast

Chris Bosco finančním ředitelem Media Pro Entertainment

| redakce | tisk

Společnost Central European Media Enterprises Ltd. dnes oznámila, že Chris Bosco byl jmenován finančním ředitelem (CFO) její divize Media Pro Entertainment. Pan Bosco bude působit v Praze a ve své nové funkci bude dohlížet na veškeré finanční a strategické záležitosti rostoucí produkční a distribuční divize společnosti CME.

Do CME přináší své odborné znalosti v oblasti financí a zkušenosti ze světových filmových studií. Bude též významně spolupracovat při integraci nově zakoupené distribuční společnosti Bontonfilm a.s.

Před nástupem do CME řídil pan Bosco mezinárodní finance ve společnosti Metro-Goldwyn-Mayer Inc., kde odpovídal i za vývoj obsahu, produkci, marketing a distribuci a pomáhal společnosti expandovat a rozvíjet nové oblasti podnikání. Dále řídil pro společnost United Artists financování filmové produkce ve výši 400m USD.

Andrei Boncea, generální ředitel společnosti Media Pro Entertainment, uvedl: “Chrisovy znalosti systému hollywoodských studií a produkce zábavy budou cenným přínosem. Chris nám pomůže budovat a rozvíjet Media Pro Entertainment jako mezinárodní studio schopné konkurovat těm nejlepším a dosahovat vynikajících výsledků“.

zdroj: CME





Reklama




Vybrané články