Quantcast

Premiéra seriálu Tajný agent na Zone Reality

| redakce | tisk

Co musí podstoupit uchazeč o práci agenta elitní tajné služby Mossadu, CIA či MI6? Jaké musí mít vlastnosti a dovednosti, aby pod skrytou identitou a v nebezpečném prostředí mohl hájit zájmy svojí země? To vše odhaluje nový dramatický seriál Tajný agent, který i u nás uvede televize Zone Reality poprvé v pondělí 11. dubna od 19.50.

Kabelovou a satelitní televizi Zone Reality v Česku a na Slovensku zastupuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Seriál Tajný agent na Zone Reality sleduje skupinu obyčejných lidí, kteří opouštějí svůj normální život, klamou své rodiny i přátele, stěhují se do jiného města a přijímají novou identitu - stávají se z nich špioni.

Aby se jimi mohli opravdu stát, musejí se vydat za hranice běžného života. Psychologický tlak je zde enormní a uchazeči musejí absolvovat skutečné školení jako například agenti MI5, MI6, CIA či Mossadu. Z osmi dobrovolníků zvítězí nakonec pouze jeden.

„Špionážní kurz“ je opravdu intenzivní: účastníky školí bývalí členové tajných služeb a následně se musejí vypořádat s autentickými tréninkovými akcemi, které se odehrávají v reálném světě. Například mají jen deset minut na to, aby se dostali do bytu naprosto cizího člověka a nakonec stáli na jeho balkoně. Zvládnou to, nebo skončí hned na první překážce? Sledujte napínavý seriál Tajný agent na Zone Reality.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články