Quantcast

Televize N na kartě - nová prepaid služba v Polsku

| redakce | tisk

1. června 2011 polská televize N uvedla na trh v rámci značky N novou prepaid nabídku pod názvem N na kartě (NNK), která uživatelům poskytuje přístup k desítkám televizních kanálů, včetně 12 v HD rozlišení a prvního polského kanálu ve 3D - nShow3D.

Zavedení N na kartě (NNK) do portfolia značky N je navrženo tak, aby zákazníkům přineslo zábavu na nejvyšší úrovni a zůstalo v jejich rukou rozhodnutí o podobě přijímaného obsahu.

N na kartě je novinka na trhu prepaid, nabídka je určena všem zákazníkům, kteří si cení své nezávislosti a svobody v příjmu programů. Hlavním charakteristickým rysem je příjem placených programů bez smlouvy a snadný přístup k nabídce za měsíční poplatek.

NNK bude dostupná ve dvou způsobech: ve speciální sadě s dodaným HD set top boxem a také bez přijímače s modulem nCAM HD, který umožní příjem programů NNK v různých satelitních přijímačích s CI/CI+ nebo na televizoru se zabudovaným satelitním tunerem.

Pakiet Bez Oplat (paket bez poplatků):

TVP1, TVP2, TVN (SD), TVN HD, TVN Siedem, Religia TV

Pakiet Domowy HD: (19,90 zlotých měsíčně)

TVN HD, TVN HD +1, TVN (SD), TVN 24, TVN Style, TVN Turbo, TVN Meteo, TVN CNBC, TVN Siedem, TVP1, TVP2, TVP Info, TVP Sport, Discovery Channel, Religia TV, TV4, Kino Polska, Disney Channel, Disney XD, AXN, Wojna i Pokój, Eska TV, Eurosport, nSport (SD), Orange Sport Info, TVP Seriale, Polsat

Pakiet Premium HD: (19,90 zlotých měsíčně)

TVP HD, nSport HD, Eurosport HD, MGM HD, Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Nat Geo Wild HD, MTVN HD (MTV Live HD), BBC HD, Filmbox HD, nShow 3D.

Paket bez poplatků je aktivní jeden měsíc po skončení předplatného zvoleného balíčku stanic. Podmínkou využívání paketu Premium HD je objednání i paketu Domowy HD. nShow 3D je dostupný výhradně pro televizory s podporou 3D v technologii side by side.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články