Quantcast

Hudební televize Trace Urban HD v Satellite BG

| redakce | tiskobrázek k článku: Hudební televize Trace Urban HD v Satellite BG

Bulharská satelitní placená televize Satellite BG zařadila do své nabídky další hudební televizi. Po včerejším rozšíření nabídky platformy o Trace Tropical HD byl dnes do této služby zařazen další kanál z rodiny Trace TV - Trace Urban HD. Stanice je zatím FTA.

Trace Urban HD je známý divákům ještě pod původním názvem Trace TV z dřívějšího volného vysílání na pozici 36°E. Trace Urban HD je první mezinárodní kanál věnovaný urban music. Stanice přináší hudební a kulturní události zaměřené na hudební žánry jako jsou R&B, hip hop, dance, rhythmic pop, raggaeton. Obsah stanice je zaměřen na diváky ve věku od 15 do 34 let. Trace Urban HD vysílá v nativním HD rozlišení a vysílá stejný program jako Trace Urban v SD kvalitě.

Hudební televize Trace Urban HD v Satellite BG
▲ Hudební televize Trace Urban HD v Satellite BG

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,817 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

Satellite BG poskytuje všechny HD programy z portfolia Trace TV - tedy sportovní Trace Sports HD a hudební programy Trace Tropical HD a Trace Urban HD.

Služba Satellite BG vysílá z kapacit satelitů Astra 3B na pozici 23,5°E, kde poskytují své služby také domácí platformy CS Link a Skylink.





Reklama




Vybrané články