Quantcast

Filmbox HD a Filmbox Action HD v Satellite BG

| redakce | tisk

Bulharská satelitní placená televize Satellite BG se dnes rozšířila o dva nové programy v HD rozlišení. Na jednom z pronajatých transpondérů na družici Astra 3B (23,5°E) se objevily Filmbox HD a Filmbox Action HD.

Filmbox HD a Filmbox Action HD jsou programy filmové a distribuční společnosti SPI International. Firma bude tyto stanice spolu s dalšími HD programy poskytovat abonentům Satellite BG.

Tématické HD programy od SPI budou tvořit balíček BOX HD, který má obsahovat 8 programů - Fight Box HD, Filmbox Action HD, Filmbox HD, Docu Box HD, Fashion Box HD, EroX HD, EroXX HD a EroXXX HD. V tuto chvíli jsou v provozu 4 HD kanály - Filmbox HD, Filmbox Action HD, FightBOX HD a EROX HD.

technické parametry:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,817 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

Filmbox HD a Filmbox Action HD jsou zakódovány pouze systémem Conax. Původní systém podmíněného přístupu CryptoWorks se u těchto programů nepoužívá. K 15.2.2012 bude ukončeno kódování stanic v systému CryptoWorks. Důvodem je zastaralost systému a ukončený vývoj. Od 16.2.2012 bude Satellite BG používat pouze systém Conax.





Reklama




Vybrané články