Quantcast

Iveta Vítová novou tváří zpravodajství TV Nova

| redakce | tisk

Iveta Vítová se stává novou tváří zpravodajství televize Nova. Poprvé usedne do moderátorského křesla Ranních Televizních novin, vysílaných v rámci ranní relace TV Nova Snídaně s Novou, ve čtvrtek 9. srpna 2012.

Od čtvrtka 9. srpna se budou diváci Snídaně s Novou setkávat v Ranních Televizních novinách s novou moderátorskou tváří. Bude jí devětadvacetiletá absolventka Univerzity Jana Ámose Komenského Iveta Vítová, roz. Lutovská, která mimo jiné v roce 2009 získala titul Českou Miss. Iveta tak rozšíří stávající sestavu moderátorů Ranních TN ve složení Lenka Benešová, Marcela Škábová, Petr Suchoň a Zdeněk Janíček.

Iveta Vítová novou tváří zpravodajství TV Nova
▲ Iveta Vítová novou tváří zpravodajství TV Nova

Iveta absolvovala náročnou přípravu a na kamerových zkouškách pak prošla na výbornou. Diváci se určitě mají na co těšit,“ chválí novou posilu týmu Vladimír Mužík, ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova.

Pro mě je moderování zpráv úplně novou zkušeností. Jako absolventka masové a mediální komunikace mám k televizi blízko a práce v té nejsledovanější je určitě mým splněným snem. Doufám, že se v nové roli budu líbit i divákům,“ dodává Iveta Vítová.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články