Quantcast

Podzim 2012 na kanálech FTV Prima

| redakce | tisk

Ještě za panování žhavých letních trendů přichází opět čas pro předpremiéru velké podzimní zábavy. Na dnešní přehlídce střihů a tónů televizního podzimu představila FTV Prima linie letošní hlavní sezony: ať vás na podzim osloví pestré barvy a styly zábavy na Prima family, osobitý look Prima COOL, vytříbená kolekce Prima love nebo dostupnost nabídky PrimaPLAY, z podzimní nabídky si u nás může vybrat doslova každý!

Podzimní kolekce pro celou rodinu
Prima family bude doslova nabitá zábavou. „Budeme trochu experimentovat, ovšem hlavní linie programové nabídky Prima family se ponese v již klasickém duchu pestré zábavy“, prozrazuje střípky z programové nabídky programový ředitel FTV Prima Petr Vladyka. Co pro Vás spolu s kolegy připravil?

Nejzábavnější seriály jsou u nás
Podzimní kolekce má ten nejlepší základ a tím jsou v našich zeměpisných šířkách televizní seriály. Prima family divákům nabídne hned tři. Milovníci cvrkotu nákupních center si přijdou na své ve zbrusu novém Obchoďáku, zábavném seriálu ze zcela nového prostředí s hvězdným obsazením. Pokračovat bude rodinná sága Cesty domů, která v páté sérii přivede na scénu celou řadu nových postav, v čele s Kateřinou Brožovou alias Helenou Šeborovou. Do třetice to bude komediální seriál ze školního prostředí Základka.

Prostřete si s námi!
Každý všední den v podvečer si řada televizních diváků asi nedokáže představit bez oblíbeného pořadu Prostřeno!, na další premiérové díly se proto pochopitelně mohou těšit i na podzim. Fenomén Prostřeno! má i svůj speciál VIP PROSTŘENO!, který zaznamenal ohromný divácký ohlas a v létě několikrát pomohl katapultovat Prima family na pozici jedničky ve sledovanosti mezi českými televizemi. Ani o něj nebudou diváci ochuzeni.

Zprávy pro moderní rodinu
Zpravodajská hodina (Zprávy FTV Prima, Krimi zprávy a VIP zprávy) je neodmyslitelnou součástí a jedním z hlavních pilířů programového schématu Prima family. Svižné, přesné a užitečné. Takové jsou zpravodajské pořady, které přinášejí přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. To si uvědomují i televizní diváci, a proto jich stále přibývá.

Zábava plná hvězd
Hvězdná setkání vám přinese další programová novinka, kterou je show Zrcadlo tvého života. Kdo byl pro známé osobnosti v jejich životě cenný a koho už léta postrádají? Na tyto otázky a nejen na ně vám přinese odpověď moderátorka pořadu Jiřina Bohdalová. Boj proti blafům nikdy nekončí, a proto se vrací na scénu populární šéfkuchař Zdeněk Pohlreich s pořadem Ano, šéfe! Nejnovější objev v zástěře Martin Polačko vaří tak, aby to byla zábava - pro něj i jeho dva potomky. Přesvědčit se o tom můžete v novém pořadu Když vaří táta. Kdo by dnes neznal populární čtveřici, která dokáže improvizovat na libovolné téma a rozesmát snad každého. Cenami ověnčená Partička vám domů přinese náruče plné smíchu i na podzim. Stálicemi programové nabídky jsou společenský magazín TOP STAR s Gábinou Partyšovou, Nikdo není dokonalý Speciál pod taktovkou Jiřího Krampola a Show Jana Krause.

Nechoďte do kina, pusťte si Prima Kino!
Do Prima Kina zveme návštěvníky pravidelně každou sobotu. A letošní podzim bude stát za to! Bude totiž plný filmových hitů. Těšit se můžeme například na celou sérii Twilight Ságy či Pirátů z Karibiku nebo na světové trháky, jako je třeba Avatar. Každý čtvrtek se pak můžete těšit na nový detektivní seriál, ve kterém mají hlavní slovo ženy - Rizzoli a Isles. Pokud by se vám to zdálo málo, můžete si dát nášup v premiérové podobě oblíbených detektivek po desáté večer: Sběratelé kostí, Myšlenky zločince: Chování podezřelých a Castle na zabití.

Kdo má největší Talent?
Program úspěšné televize se neobejde bez velkolepé show. Třetí řada ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT představí další kandidáty na tučnou odměnu a cestu kolem světa k tomu. O tom, kdo si ji zaslouží, opět rozhodnou sami televizní diváci.

Fotbal je COOL!
Primu COOL zasáhne fotbalová horečka v přímých přenosech Ligy mistrů UEFA. Napětí, adrenalin a množství překvapivých momentů na zeleném bitevním poli je zábava, kterou si nenechá ujít snad žádný chlap. A protože nejpopulárnější fotbalová soutěž na světě patří na každou cool televizi, přichází i na nejoblíbenější „klučičí“ televizi u nás. Jedinečná fotbalová utkání doplní velkolepý postapokalyptický seriál Živí mrtví a docu-show Elitní komanda zblízka s moderátorem Terrym Schappertem, který je stále v aktivní službě armády USA. Atmosféru ostrých střetů a napětí uvolní premiérová sedmá řada sitcomu Jak jsem poznal vaši matku a nový komediální seriál Kravaťáci. Z vlastní tvorby se na Prima COOL vrací, tentokrát už třetí řadou, Těžká dřina a úspěšně pokračuje také nepřetržité vysílání nejsledovanějšího magazínu o počítačových hrách a konzolích v ČR Re-Play. Zájemce o novinky ve světě mužů se pak chystá oslovit zcela nový pánský magazín coolMEN.

NeohroŽENY na Prima love
Podzimní schéma na Prima love ovládnou, jak jinak, ženy - neohrožené, prolhané a krásné, paličaté, hubené a tlusté a někdy i zoufalé. Objeví Kouzla filmových maskérů a jako sladkou tečku za protivnými pondělky vám přinesou Fantastické dorty. S unikátním projektem vlastní tvorby NeohroŽENY vám dají nahlédnout do mnohdy těžké reality svého všedního i nevšedního života. Zábavný pořad Zhubni, nebo přiber! se bude věnovat lidem s extrémně nezdravými stravovacími návyky. A samozřejmě nebude chybět dlouho očekávaná premiérová osmá řada seriálu Zoufalé manželky, která odhalí spoustu nových tajemství na Wisteria Lane.

Co jinde nenajdete
PrimaPLAY má za sebou raketový nástup. Po několika měsících po spuštění si ji internetoví diváci velice oblíbili, což dokazují miliony zhlédnutých videí. PrimaPLAY původně divákům nabízela „jen“ pořady, které nestihli zhlédnout v televizi, nově přichází i s prémiovým obsahem v rámci služby PrimaPLAY Premium. Diváci tak budou mít jedinečnou příležitost sledovat zejména fotbalové bitvy, které nikde jinde neuvidí.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články