Quantcast

ATP World Tour 1000 ze Cincinnati živě na NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Letošní náročný program nejlepších tenistů pokračuje prestižním turnajem série Masters 1000 v Cincinnati, který v americkém Ohiu startuje již v pondělí 13. srpna 2012. Přímé přenosy zápasů bude přenášet NOVA Sport a internetový videoportál VOYO.

Chybět by neměla dvojice českých tenistů Tomáš Berdych a Radek Štěpánek a další naši hráči budou bojovat o účast v kvalifikaci. Především pro Tomáše Berdycha bude turnaj velkou výzvou. Po nepovedeném představení na letošní londýnské trávě ho čeká obhajoba loňského semifinále, když v Cincinnati dokázal v minulém roce vyřadit i Rogera Federera.

Loňské vítězství na podniku, který píše svou dlouhou historii již od roku 1899, nejspíše nebude obhajovat vítěz olympijských her v Londýně Brit Murray, který se odhlásil z turnaje v Torontu kvůli zraněnému kolenu. Zatím nejistý je i start dalších hvězd současného tenisového nebe Švýcara Federera nebo Španělů Nadala s Fererem, kteří také doléčují svá nedávná zranění. V posledních pěti letech si tituly rozdělili pouze dva tenisté - Roger Federer a Andy Murray.

V letošním ročníku hrají tenisté na dvorcích v americkém Ohiu o celkovou dotaci dva miliony dolarů a NOVA Sport nabídne sérii přímých přenosů. Některé přenosy, včetně finálového utkání, mohou diváci sledovat na kanálu FANDA. Všechny zápasy mohou diváci sledovat na VOYO.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články